ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο από άγρια ληστεία: Έριξαν υπάλληλο φούρνου πάνω σε τζαμαρία - «Θα πεθάνεις»

Βίντεο-ντοκουμέντο από άγρια ληστεία: Έριξαν υπάλληλο φούρνου πάνω σε τζαμαρία - «Θα πεθάνεις»

Βίντεο-ντοκουμέντο από ληστεία σε φούρνο στο Μενίδι φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr.

Δύο νεαροί με μάσκες και καλυμμένα τα κεφάλια τους, ο ένας με σκούφο και ο άλλος με κουκούλα, εισέβαλαν στο κατάστημα παριστάνοντας τους πελάτες. Αρχικά προσποιήθηκαν ότι θέλουν να αγοράσουν γλυκά. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο είπε στην υπάλληλο να του βάλει τρίγωνα.

Την ώρα που η υπάλληλος τους εξυπηρετούσε, πέρασαν πίσω από το πάγκο και έβγαλαν κατσαβίδια. Όταν η υπάλληλος αντιστάθηκε, τότε ο ένας από τους δύο πέταξε τη γυναίκα πάνω στην τζαμαρία, η οποία έσπασε. Από τύχη κάποιο από τα μεγάλα κομμάτια γυαλιού δεν την τραυμάτισε σοβαρά.

Η γυναίκα σηκώθηκε όρθια και παρά το σοκ προσπάθησε να απωθήσει τους δύο δράστες. Η υπάλληλος φώναζε βοήθεια και οι δράστες της έλεγαν: «Φέρε τα λεφτά, γιατί θα πεθάνεις».

Τότε ο ένας από τους δύο την απείλησε με κατσαβίδι. Στη συνέχεια, άρπαξε την ταμειακή μηχανή και άρχισε να τρέχει. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ληστές έφτασαν στο κατάστημα με ένα κλεμμένο ταξί.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών έχουν ήδη αρχίσει την έρευνα για τον εντοπισμό τους, αναλύοντας το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του φούρνου. Από τον τρόπο δράσης των ληστών συμπεραίνεται ότι επρόκειτο για σεσημασμένους. Στην περιοχή δρουν συμμορίες που διαπράττουν συστηματικά ληστείες και διαρρήξεις. Η υπάλληλος που δέχτηκε την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.