ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κυψέλη: Διακινούσε κοκαΐνη με σφραγίδα «New York Yankees» και «βαποράκι» οδηγό ταξί

Κυψέλη: Διακινούσε κοκαΐνη με σφραγίδα «New York Yankees» και «βαποράκι» οδηγό ταξί

Το σήμα της πασίγνωστης αμερικάνικης ομάδας μπέιζμπολ «New York Yankees» έφερε η κοκαΐνη που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κυψέλη.

Πρόκειται για καθαρή κοκαΐνη βάρους 2,6 κιλών, για την οποία οι αστυνομικοί είχαν πληροφορία ότι θα διακινούνταν από 24χρονο στο κέντρο της Αθήνας.

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με «μυστικούς» αστυνομικούς έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, όταν ο 24χρονος επιχείρησε να παραδώσει ναρκωτικά σε 49χρονο οδηγό ταξί. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μέσα στο ταξί βρισκόταν και δεύτερο άτομο, το οποίο δεν συνελήφθη και αναζητείται. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν γίνει η «σκιά» του 24χρονου τα τελευταία 24ωρα, χωρίς ο τελευταίος να αντιληφθεί το παραμικρό.

Το βράδυ της Τρίτης ο 24χρονος προσπάθησε να παραδώσει στον ταξιτζή τρεις συσκευασίες με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης. Κατά την παράδοση, οι αστυνομικοί επενέβησαν και τους πέρασαν χειροπέδες. Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των δύο συλληφθέντων, παρουσία Εισαγγελέα. Συνολικά βρέθηκαν 2.655 γραμμ. κοκαΐνης, 840 γραμμ. κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, 103 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), 19- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβη, 4 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, πιστόλι και το χρηματικό ποσό των 4.070 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εκτιμούν ότι ο 24χρονος είχε πλούσιο πελατολόγιο, ενώ εξετάζεται ποιος ήταν ο ρόλος του ταξιτζή αλλά και ο ρόλος του ατόμου που ήταν μαζί του και κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τις Αρχές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Πότε ανοίγουν λιανεμπόριο, εστίαση και μετακινήσεις εκτός νομού – Όλες οι ημερομηνίες