ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση με καυστικό υγρό - Κυψέλη: Ποιος βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών

Επίθεση με καυστικό υγρό - Κυψέλη: Ποιος βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών

Επίθεση με καυστικό υγρό: Έναν πρώτο κύκλο υπόπτων έχει σχηματίσει η υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος της 25χρονης στην Κυψέλη, το βράδυ της Κυριακής (11/04).

Οι Αστυνομικοί εκφράζουν την εκτίμηση ότι ο δράστης ανήκει στο περιβάλλον του θύματος. Η 25χρονη, αναμένεται να πάρει εξιτήριο είτε σήμερα το απόγευμα είτε αύριο το πρωί από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον σύντροφο της 25χρονης, ο οποίος τους έδωσε κάποιες πληροφορίες για τη ζωή του θύματος που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει κάποια πρώτα στοιχεία για την επίθεση και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι το έγκλημα θα εξιχνιαστεί.

kipseli1.jpg
Το θύμα της επίθεσης με το καυστικό υγρό.

Παράλληλα, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, κυρίως για να διαπιστωθούν οι βλάβες που προκάλεσε ο δράστης στο θύμα αλλά και να γίνει μία εκτίμηση για το είδος του καυστικού υγρού. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δεν χρησιμοποιήθηκε βιτριόλι αλλά κάποιο άλλο καυστικό υγρό, καθώς το βιτριόλι προκαλεί μεγαλύτερες βλάβες.

Στον τόπο της επίθεσης δεν εντοπίστηκε το πανί που ήταν ποτισμένο με το καυστικό υγρό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, το πανί το πήρε μαζί του ο δράστης για να μην αφήσει ίχνη. Θεωρείται μάλιστα βέβαιο ότι φορούσε γάντια. Το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε το πανί ενδεχομένως να έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει απολύτως ακριβής διαπίστωση για το είδος του υγρού που χρησιμοποιήθηκε.

Το σημείο, όπου δέχτηκε επίθεση η άτυχη 25χρονη

Το χρονικό της επίθεσης

Ο άντρας που της επιτέθηκε πιθανότατα την παρακολουθούσε. Την πλησίασε στις 23.40 βράδυ Κυριακής κοντά στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής στην Κυψέλη, την έριξε κάτω και της έβαλε στο πρόσωπο ένα πανί ποτισμένο με καυστικό υγρό.

Σύμφωνα με τα πρώτα λόγια της 25χρονης στους αστυνομικούς, ο δράστης επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο με το οποίο και διέφυγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η 25χρονη συζούσε για ένα χρονικό διάστημα με άντρα, ο οποίος εξετάζεται εάν είναι ο πατέρας του παιδιού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.