ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγία Παρασκευή: Μυστήριο με την κλοπή εμβολίου Pfizer - Αρνείται τα πάντα ο ντελιβεράς

Κέντρο Υγείας Αγίας Παρασκευής
Ευδοκία Μύτιλη

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση κλοπής εμβολίου της Pfizer κατά του κορονοϊού από το Κέντρο Υγείας της Αγίας Παρασκευής με φερόμενο δράστη έναν ντελιβερά

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση κλοπής εμβολίου κατά του κορονοϊού από το Κέντρο Υγείας της Αγίας Παρασκευής.

Ο 46χρονος διανομέας φαγητού και καφέ συνελήφθη, ωστόσο, το φιαλίδιο που εκλάπη δεν βρέθηκε ποτέ.

Το παράξενο περιστατικό καταγράφηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν ο 46χρονος πήγε να παραδώσει καφέδες σε προσωπικό του κέντρου υγείας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έπιασε την κουβέντα με το προσωπικό και μάλιστα έκανε κάποιες ερωτήσεις σε σχέση με τα εμβόλια.

Κάποια στιγμή και χωρίς να το αντιληφθούν οι υπάλληλοι του κέντρου υγείας, ο 46χρονος φέρεται να έκλεψε ένα φιαλίδιο με εμβόλιο της Pfizer.

Πιθανότατα να το αφαίρεσε, όπως λένε αστυνομικές πηγές, και να το έκρυψε στην τσέπη του. Στη συνέχεια, χαιρέτησε, επιβιβάστηκε σε μηχανάκι και έφυγε.

Το προσωπικό κατάλαβε σχεδόν αμέσως ότι έλειπε το φιαλίδιο, το οποίο το είχαν έτοιμο προς χρήση. Έτσι, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που συνέλαβε τον 46χρονο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο διανομέας δεν παραδέχεται ότι είναι αυτός που έκλεψε το εμβόλιο, το οποίο δεν βρέθηκε ποτέ.

Το βέβαιο είναι ότι δεν θα επιστραφεί ποτέ στο Κέντρο Υγείας, καθώς ακόμα και να εντοπιστεί κανείς δεν θα είναι σε θέση να βεβαιώσει ότι είναι κατάλληλο για χρήση.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Αγία Παρασκευή.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ο δράστης αναζητήθηκε και συνελήφθη την Τετάρτη (14/04) και οδηγήθηκε στον Εισαγγελία, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Τι δηλώνει άλλος ντελιβεράς για την υπόθεση

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρίγκιπας Φίλιππος: Πόλεμος για τις στολές στην κηδεια- Έξαλλη η βασίλισσα Ελισάβετ