ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία 74χρονου - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μαρτυρίες για φωνές στην πολυκατοικία - Άνω κάτω το σπίτι

Δολοφονία 74χρονου Πατήσια
Ευδοκία Μύτιλη

Οι μαρτυρίες των γειτόνων του άτυχου 74χρονου που δολοφονήθηκε στο κέντρο της Αθήνας ανατρέπουν τα δεδομένα. Ποιος φώναζε «βοήθεια» το προηγούμενο βράδυ και γιατί το διαμέρισμα του θύματος έγινε άνω – κάτω από τους δολοφόνους του.

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της πολυκατοικίας, αλλά και της γειτονιάς, του άτυχου Κωνσταντίνου Μπιτσιλή που βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του την Πέμπτη (22.04).

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην κάμερα του Newsbomb.gr, επρόκειτο για έναν φιλήσυχο άνθρωπο που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ του προβλήματα.

Όπως ανέφεραν γείτονες, το προηγούμενο βράδυ είχε ακουστεί κάποιος να φωνάζει «βοήθεια» μέσα στην πολυκατοικία. Οι άνθρωποι ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έφτασε στον χώρο, έλεγξε τους διαδρόμους και τους κοινόχρηστους χώρους αλλά δεν βρήκε κάτι.

Περίοικοι, ωστόσο, αναφέρουν πως ο 74χρονος είχε κάποιες συναναστροφές που μπορεί να δημιουργούν υποψίες για το ποιοι μπορεί να είναι δράστες, συνδυάζοντάς το με το γεγονός ότι επρόκειτο για έναν ευκατάστατο άνθρωπο που συντηρούσε το διαμέρισμα των 160τ.μ. του τρίτου ορόφου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 74χρονος δεν είχε παιδιά, και ο θυρωρός που δεν είχε δει σημεία ζωής από εκείνον ενημέρωσε έναν ανιψιό του, έτσι ώστε να ανοίξουν την πόρτα αφού ενημέρωσαν και τις Αρχές.

Όταν, λοιπόν, άνοιξε η πόρτα του διαμερίσματος από κλειδαρά καθώς η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη, μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τον άτυχο άνδρα νεκρό, δεμένο σε μια καρέκλα.

Αυτό που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν το γεγονός ότι το σπίτι είχε γίνει άνω - κάτω, πιθανότατα από τους δράστες οι οποίοι αναζητούσαν χρήματα και τιμαλφή έτσι ώστε να τα αποσπάσουν.

Το παράδοξο, ωστόσο, είναι πώς η πόρτα δεν είχε παραβιαστεί κι αυτό πολύ πιθανό να βοηθήσει την ΕΛ.ΑΣ. στις έρευνες που διεξάγει για τους δράστες, με κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών να είναι από την πρώτη στιγμή στο σημείο.

Τη σορό του ήδη έχει παραλάβει γραφείο τελετών ενώ θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση για να βρεθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Σε κάθε περίπτωση, οι γείτονες του άτυχου Κωνσταντίνου Μπιτσιλή, δηλώνουν έντρομοι για την εγκληματικότητα που υπάρχει στην περιοχή τους, σε σημείο που να μην νιώθουν ασφαλείς ακόμα και μέσα στα σπίτια τους...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2021: Με αυτόν τον κωδικό στο 13033 θα πάμε στον Επιτάφιο και την Ανάσταση