ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά- Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Τα πρώτα video μετά το φονικό- Ασθενοφόρο, σειρήνες και περιπολικά

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά 11/05

Γλυκά Νερά: Ξημερώματα Τρίτης, τέσσερις αδίστακτοι ληστές μπαίνουν στο σπίτι της Καρολίνας και του Μπάμπη, μέσα σε λίγα λεπτά αλλάζει όλη τους η ζωή, με το 11 μηνών μωράκι τους να μένει ορφανό από μητέρα.

Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα βίντεο λίγα λεπτά μετά την τραγωδία στα Γλυκά Νερά, από τις κάμερες ασφαλείας γειτονικών επιχειρήσεων δείχνουν ασθενοφόρα και περιπολικά τα οποία κατευθύνονται στο σημείο του εγκλήματος.

Είναι λίγα λεπτά που ο Μπάμπης, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολίνας, με όση δύναμη είχε από το σοκ της δολοφονίας της συζύγου του και της ληστείας έχει καλέσει την αστυνομία και το ασθενοφόρο στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά.

Τα πρώτα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα, από κάμερες ασφαλείας γειτονικών επιχειρήσεων δείχνουν ασθενοφόρα και περιπολικά τα οποία κατευθύνονται στο σημείο του εγκλήματος.

Η παραμυθένια ζωή που εξελίχθηκε σε εφιάλτη...

Η ζωή του νεαρού ζευγαριού μέχρι σήμερα ήταν ήρεμη και γεμάτη ταξίδια. Ο 32χρονος πετούσε καθημερινά στα ελληνικά νησιά και προσέφερε στην αγαπημένη του Καρολίνα όλα όσα επιθυμούσε.

Μετά τον γάμο τους το καλοκαίρι στο θέρετρο Praia Do Canavial της Πορτογαλίας ήρθε στον κόσμο και το κοριτσάκι τους, που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Τα δύο παιδιά μοιράζονταν συχνά στα social media φωτογραφίες από τη ζωής τους και τα ταξίδια τους. Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, είχαν επισκεφτεί το Ντουμπάι μαζί με το μωράκι τους.

Όμως, μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές του Πάσχα, η μοίρα τους επιφύλασσε ένα τραγικό παιχνίδι...

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της δολοφονίας

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη που στραγγαλίστηκε - Τα κίνητρα των δραστών