ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες - Στα ίχνη των δολοφόνων της 20χρονης Καρολάιν η ΕΛΑΣ

Γλυκά Νερά: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες - Στα ίχνη των δολοφόνων της 20χρονης Καρολάιν η ΕΛΑΣ

Γενετικό υλικό, που αναμένεται να ρίξει φως στη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, που συλλέγουν όλες τις πληροφορίες για την εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν βάλει στο μικροσκόπιο 12 περιπτώσεις, στις οποίες εμπλέκονται περισσότεροι από 30 σεσημεασμένοι κακοποιοί.

Υποθέσεις για κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες σε σπίτια των Βορείων Προαστίων γίνονται «φύλλο και φτερό», ώστε να καταλήξουν στους δολοφόνους της νεαρής μητέρας, που έφυγε τόσο τραγικά και πρόωρα, μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κόρης της.

Ένα ακόμη σοβαρό ενδεχόμενο είναι οι τρεις κουκουλοφόροι, που μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού, να βρίσκονταν σε επικοινωνία με άλλο άτομο της συμμορίας που ήταν εκτός του σπιτιού και είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου.

Έτσι, αναμένεται να γίνει και ανάλυση στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας για να διαπιστωθεί ποια στίγματα κινητών τηλεφώνων υπήρχαν στην περιοχή τις επίμαχες ώρες στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η Αστυνομία έχει σχηματίσει το προφίλ των δολοφόνων και η ταυτοποίησή τους είναι θέμα ημερών.

Όπως κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος, όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Ο δολοφόνος ήταν ως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά.

Ο σύζυγος της Καρολάιν περιέγραψε στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του.

Δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο.Οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, μήπως αναγνωρίσει τον δολοφόνο της γυναίκας του.

Σούρας: «Δολοφόνοι με ψυχοπαθητική διαταραχή - Δεν σωφρονίζονται»

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 για το ειδεχθές έγκλημα και υπογράμμισε, ότι αυτού του είδους οι κακοποιοί δεν σωφρονίζονται.

Ζητείται αυστηροποίηση των ποινών για ειδεχθή εγκλήματα

Ο Υπουργός δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας και ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησαν το πρωί του Σαββάτου για τα ισόβια και την αύστηροποίηση των ποινών σε περιπτώσεις ειδεχθών εγκλημάτων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.