ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Περίεργη απαγωγή 25χρονου στα Εξάρχεια: Ζητούσαν 10.000 ευρώ «λύτρα» - Εντοπίστηκε στο Παλαιό Φάληρο

Περίεργη απαγωγή 25χρονου στα Εξάρχεια: Ζητούσαν 10.000 ευρώ «λύτρα» - Εντοπίστηκε στο Παλαιό Φάληρο
INTIME

Περίεργη απαγωγή άντρα, ο οποίος κρατούνταν «φυλακισμένος» σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο, αποκαλύφθηκε από έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πάνοπλοι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν έφοδο σε διαμέρισμα το απόγευμα της 30ης Μαΐου, όταν και τελικά απελευθερώθηκε άντρας από το Μπαγκλαντές που είχε πέσει θύμα απαγωγής.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άντρες αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 29 και 32 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, αρπαγή και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι συλληφθέντες είχαν απαγάγει τον άντρα από το Μπαγκλαντές, τον είχαν «φυλακίσει» και στη συνέχεια ζητούσαν «λύτρα» από συγγενή του για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Αναλυτικότερα, η απαγωγή του 25χρονου από το Μπαγκλαντές έγινε από το σπίτι του στα Εξάρχεια. Το ύψος των «λύτρων» που ζητούσαν οι δράστες ήταν 10.000 ευρώ.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ διαπίστωσαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία βρέθηκε ο 25χρονος που είχε εξαφανιστεί από τα Εξάρχεια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας στο Νewsbomb.gr: Η μεγάλη ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης θα πάει στους γνωστούς - άγνωστους