ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά: Τι έγραφε ο πιλότος στο Instagram μετά τη δολοφονία - Τον «δικάζουν» τα social media

Γλυκά Νερά: Τι έγραφε ο πιλότος στο Instagram μετά τη δολοφονία - Τον «δικάζουν» τα social media
InTime

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πέντε ημέρες μετά τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, την αποχαιρετούσε με ένα δακρύβρεχτο μήνυμα στο Instagram. «Βράζουν» οι χρήστες των social media με τον 33χρονο πιλότο που ομολόγησε την ενοχή του.

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών. Ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, 37 ημέρες μετά τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δράστης του εγκλήματος.

Αυτό που έχει κάνει τους πάντες να ανατριχιάσουν, είναι το γεγονός ότι ο 33χρονος πιλότος αμέσως μετά τη δολοφονία της συζύγου του, είχε την… ψυχραιμία να «σκηνοθετήσει» την υποτιθέμενη ληστεία, ενώ κατάφερε να παίξει πολύ καλά τον «ρόλο» του τεθλιμμένου συζύγου, και να σταθεί ακόμα και στο πλευρό των γονιών της άτυχης κοπέλας.

Στο πλαίσιο αυτής της υποκριτικής ικανότητας που επέδειξε ο 33χρονος, εντάσσεται και το post που είχε κάνει στο Instagram για τον θάνατο της συζύγου του. «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου», είχε γράψει στο προφίλ του, το οποίο παραμένει ακόμα ενεργό…

Τον «δικάζουν» τα social media

Την ίδια ώρα, στα social media η κατακραυγή για τον δράστη της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Τα μηνύματα που ζητούν δικαιοσύνη για την Καρολάιν και καταδίκη για τον πιλότο είναι δεκάδες χιλιάδες και έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα στοιχεία που οδήγησαν στο δολοφόνο - Πώς «έσπασε» και ομολόγησε ο πιλότος