ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά - Αποκαλύψεις: Πως «έσπασε» ο πιλότος και ομολόγησε - Κρέμασε το σκυλί που της έκανε δώρο

Γλυκά Νερά - Αποκαλύψεις: Πως «έσπασε» ο πιλότος και ομολόγησε - Κρέμασε το σκυλί που της έκανε δώρο

Σοκ προκαλούν νεότερες λεπτομέρειες από την κατάθεση που έδωσε ο 33χρονος πιλότος στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Ο 33χρονος ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Newsbomb.gr ότι ισχυρίστηκε πως η Καρολάιν έβγαζε αντίδραση απέναντί του, ότι τον έσπρωχνε και ότι τον χτυπούσε.

Το μοιραίο βράδυ τσακώθηκαν με αφορμή το μωρό. Ενώ το πρόσεχε ο 33χρονος, σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή του, το παιδί πήγε να πέσει κάτω. Η 20χρονη το είδε και τότε βγήκε εκτός εαυτού, όπως περιέγραψε ο πιλότος.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι τσακώθηκαν. «Με άφησε με το μωρό στο σαλόνι και πήγε να κοιμηθεί, ανεβαίνοντας στη σοφίτα», κατέθεσε. Η 20χρονη, όπως προέκυψε από την εξέταση του κινητού της τηλεφώνου έψαξε στο ίντερνετ δωμάτια με σκοπό να φύγει από το σπίτι.

Κάποια στιγμή ο 33χρονος πιλότος ξύπνησε, ανέβηκε στη σοφίτα, έβαλε το μωρό στην κούνια και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Σύμφωνα με την κατάθεση, η 20χρονη ξύπνησε και συνέχισε να τον βρίζει, λέγοντάς του να πάρει το μωρό και να φύγει, ενώ τον έσπρωξε και πέταξε το μωρό στην κούνια (σύμφωνα πάντα με τον 33χρονο).

Ο πιλότος ανέφερε ότι τότε ήταν που έχασε τη ψυχραιμία του, ανέβηκε από πάνω της και την έπνιξε με τα χέρια και το μαξιλάρι. Κατά την ομολογία του είπε: «Εγώ το έκανα». Περιέγραψε την πράξη του και προσπάθησε να δικαιολογηθεί για τη σκηνοθεσία, λέγοντάς τους ότι δεν ήθελε η κόρη τους να μείνει χωρίς μητέρα και πατέρα.

Μάλιστα, ενώ γενικά ήταν ψύχραιμος μετά την ομολογία του αγκάλιασε τον χειριστή της υπόθεσης με τον οποίο είχαν τακτική επικοινωνία και είχαν αναπτύξει εμπιστοσύνη στο διάστημα των 36 ημερών, ενώ του ζήτησε συγνώμη που αναγκάστηκε να του πει ψέματα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο πιλότος σκηνοθέτησε τη ληστεία σε στάδια. Αρχικά κατέβηκε κάτω και ξεκλείδωσε το παράθυρο. Στη συνέχεια κρέμασε το σκύλο, τον οποίο είχε μαζί με την Καρολάιν. Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι το σκυλί το είχε κάνει δώρο ο 33χρονος στην 20χρονη Καρολάιν.

Σημειώνεται ότι προ της γέννησης της κόρης τους, η 20χρονη είχε μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.