ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στη Νίκαια – Γροθιές στο πρόσωπο για ένα μενταγιόν

Αστυνομία Νίκαια
INTIME NEWS

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού μέρα μεσημέρι έπεσε μία 63χρονη γυναίκα στην οδό Πέτρου Ράλλη, δίπλα από την πλατεία Δαβάκη στη Νίκαια.

Δράστης είναι ένας 20χρονος από τη δυτική Αττική, ο οποίος πλησίασε στις 12.00 το μεσημέρι τη γυναίκα με πρόσχημα ότι γνωρίζονται.

Όπως περιγράφεται στην αναφορά της Αστυνομίας, «την αγκάλιασε και αμέσως την έριξε στο πεζοδρόμιο χτυπώντας της το κεφάλι, ενώ στη συνέχεια της κατάφερε μπουνιές στο πρόσωπο, της έσκισε τη μπλούζα, της τράβηξε τα μαλλιά αποκόβοντας μέρος αυτών από το κεφάλι της και αφού με αυτόν τον τρόπο την κατέστησε ανίκανη να υπερασπιστεί τον εαυτό της, αφαίρεσε ένα χρυσό μενταγιόν, με την αλυσίδα αυτού και μία βέρα περασμένη σε αυτό, καθώς επίσης και ένα χρυσό δαχτυλίδι που φορούσε».

Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή επί της οδού 25ης Μαρτίου στη Νίκαια με κατεύθυνση την περιοχή των Καμινίων Πειραιά.

Η ληστεία έγινε αντιληπτή από περαστικό που ακολούθησε τον δράστη, ενώ ταυτόχρονα τηλεφώνησε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημέρωσε για την ακριβή τοποθεσία της επίθεσης, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να συλλάβουν τον δράστη.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου αναγνωρίστηκε από το θύμα. Κατά την απολογία του κράτησε παντελώς αρνητική στάση, ενώ δεν κατέστη δυνατή η λήψη δακτυλικών και παλαμικών αποτυπωμάτων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Δογιάκης: Βρέθηκε νεκρός στην Αγία Παρασκευή