ΕΛΛΑΔΑ

Σταύρος Δογιάκης: Βρέθηκε νεκρός στην Αγία Παρασκευή

Σταύρος Δογιάκης: Βρέθηκε νεκρός στην Αγία Παρασκευή

Το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (22/06) στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας είναι ο Σταύρος Δογιάκης και φέρεται να έχει αυτοκτονήσει.

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν εκ των δύο ιδιοκτητών της ταβέρνας «Κρητικός» στη Κάντζα, όπου τα ξημερώματα της 1ης Μαΐου 2018 είχε δολοφονηθεί ο πρώην αστυνομικός Σπύρος Παπαχρήστος, κεντρικό πρόσωπο της έρευνας της ΕΥΠ για τη διαφθορά στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. ο Δογιάκης βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι και έχοντας δίπλα του ένα πιστόλι. Το στοιχείο αυτό δείχνει ότι ο 53χρονος έχει πιθανότατα αυτοκτονήσει.

Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε τελευταία φορά επικοινωνήσει με γυναίκα που προσέχει την μητέρα του. Ο 53χρονος την ρώτησε εάν η μητέρα του πήρε τα χάπια της πριν αυτός πάει σε έναν γάμο, όπως είχε πει. Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν, ενώ και το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο.

Μετά από δήλωση της εξαφάνισης στο ΑΤ Παλλήνης και σχετικό αίτημα των συγγενών του εξαφανισθέντα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert.

Ο 53χρονος σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξαφανίστηκε την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (21/6/2021) με το αυτοκίνητο του με την οικογένεια του και κυρίως τον αδελφό του Νίκο να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δογιάκης φέρεται να είχε αφήσει σημείωμα σε ένα κομμάτι χαρτί στο οποίο γράφει «τα αφήνω όλα στον αγαπημένο μου αδερφό».

Τελικά, ο Σταύρος Δογιάκης βρέθηκε νεκρός στα Γλυκά Νερά, κοντά στη μονή του Αγίου Ιωάννη, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

«Δεν ήταν άνθρωπος που θα έμπλεκε»

Μιλώντας νωρίτερα στο Newsbomb.gr ο ιδιώτης ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, χαρακτήρισε τον 53χρονο ως την προσωποποίηση του καλοσυνάτου ανθρώπου.

«Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο είχα γνωρίσει στην ταβέρνα του. Είναι ένας άνθρωπος που μόνο ευγένεια εκπέμπει, η προσωποποίηση του καλοσυνάτου ανθρώπου. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα έμπλεκε σε προβλήματα. Από εδώ και πέρα είναι θέμα της Αστυνομίας ο εντοπισμός του. Υπάρχει πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις. Στην αρχή ψάχνεις στο σημείο όπου εξαφανίστηκε, περιμετρικά ψάχνεις σε ένα δύο χιλιόμετρα, παίρνεις πληροφορίες από οικείους φίλους και ούτω καθεξής», σημείωσε ο κ. Τσούκαλης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Σε σοκ η μητέρα της Καρολάιν - «Αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»