ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Σε σοκ η μητέρα της Καρολάιν - «Αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»

Καρολάιν Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η μητέρα της Καρολάιν που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειάς της 20χρονης

Την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει η μητέρα της Καρολάιν μετά τη δολοφονία της κόρης της από τον σύζυγό της, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά, περιέγραψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν η μητέρα της δεν μπορούσε να παραστεί ως πολιτική αγωγή και γι’ αυτό εξουσιοδότησε τον ίδιο να προχωρήσει στην κίνηση αυτή.

«Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας στη δεύτερη κηδεία καθώς κατάλαβε ότι αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν παραπέμποντας στα όσα κατέγραψαν οι κάμερες στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τη δολοφονία της 20χρονης.

Ο ίδιος ρωτήθηκε και για το θέμα της μικρής Λυδίας απαντώντας ότι «πρέπει να το αντιμετωπίσουμε άμεσα και γι’ αυτό θα θα επισκεφθούμε τον εισαγγελέα ανηλίκων».

«Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.

Μεταφέροντας, δε, την θέση της μητέρας της 20χρονης κοπέλας είπε ότι «με τους γονείς του δράστη έχει άριστη σχέση. Με αμοιβαία κατανόηση και αγάπη θα μπορέσουμε να βρούμε την ιδανικότερη λύση».

Αποφασισμένοι οι γονείς της να διατηρήσουν τη μνήμη της

Αποφασισμένοι να φροντίσουν την μικρή Λυδία διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η μνήμη της Καρολάιν που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από τον 33χρονο σύζυγό της στα Γλυκά Νερά δηλώνουν οι γονείς της 20χρονης μιλώντας στην Daily Mail

Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς αντιμετωπίζουν τη θλίψη για τον θάνατο του παιδιού τους από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου αλλά την ίδια ώρα «μια σταυροφορία, η τύχη της μικρής Λυδίας τους κρατάει συγκεντρωμένους» γράφει η βρετανική εφημερίδα.

«Τόσο η Σούζαν όσο κι εγώ θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας για να αποδοθεί δικαιοσύνη, για να διασφαλίσουμε ότι η Λυδία θα μεγαλώσει με όλα όσα μπορούμε να της δώσουμε και για να ζήσει για πάντα η μνήμη της μητέρας της» διαμηνύει ο πατέρας της Καρολάιν.

Οι γονείς της Καρολάιν δηλώνουν υπερήφανοι για την κόρη τους «η οποία δολοφονήθηκε με τόσο βίαιο τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής».

Οι ίδιοι δεν αντέχουν να μιλήσουν για όσα συνέβησαν στις 11 Μαΐου καθώς έχουν να διαχειριστούν και την «αποκρουστική προδοσία», όπως γράφει η Daily Mail, του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου ο οποίος δεν δίστασε να αγκαλιάσει τη μητέρα της Καρολάιν στο μνημόσυνο της 20χρονης και λίγες ώρες πριν να ομολογήσει την δολοφονία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: «Δεν παραιτήθηκα για να του κάνω κακό» λέει στο Newsbomb.gr ο Βασίλης Σπύρου