ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά: Πλησιάζει η απόφαση για τη μικρή Λυδία - Προσφέρθηκε να βοηθήσει ο πατήρ Βησσαρίων

Γλυκά Νερά: Πλησιάζει η απόφαση για τη μικρή Λυδία - Προσφέρθηκε να βοηθήσει ο πατήρ Βησσαρίων

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Τη Δευτέρα (28.06) η Εισαγγελία Ανηλίκων θα αποφασίσει για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, του βρέφους της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 11 Μαΐου. Το απίστευτο θράσος του 33χρονου προς την οικογένεια της δολοφονημένης γυναίκας και η συγκινητική πρωτοβουλία του ιερέα που έχασε την κόρη του.

Ένας ακόμα «κρίκος» στην αλυσίδα της συνταρακτικής ιστορίας της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, θα προστεθεί τη Δευτέρα (28.06). Η Εισαγγελία Ανηλίκων θα αποφασίσει για την επιμέλεια της μόλις ενός έτους Λυδίας.

Το μωράκι της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, θα ανατεθεί σε μια από τις δυο οικογένειες για το επόμενο διάστημα, μέχρι να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Η εισαγγελική διάταξη που θα εκδοθεί τη Δευτέρα (28.06) θα έχει προσωρινή ισχύ και σε διάστημα 90 ημερών θα υπάρξει εκδίκαση της υπόθεσης από το Πρωτοδικείο έτσι ώστε να υπάρξει οριστική απόφαση.

Η οικογένεια της δολοφονημένης Καρολάιν έχει ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας, ενώ η οικογένεια του καθ’ ομολογία δολοφόνου, έχει ζητήσει από κοινού επιμέλεια του μωρού…

Απίστευτο θράσος ο πιλότος – Ζήτησε να πληρώσει η μητέρα της Καρολάιν το φέρετρο

Αν και ο 33χρονος πιλότος ήθελε να δείχνει στον περίγυρό του ότι αποτελεί υπόδειγμα ανθρώπου, επαγγελματία και συζύγου, από πίσω έκρυβε ένα αδίστακτο άνθρωπο, ικανό να κάνει τα πάντα προκειμένου να επιτύχει τους σκοπούς του.

Καθημερινά έρχονται στο φως νέα στοιχεία για το ποιόν του δολοφόνου, με τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν να προχωρά το πρωί της Κυριακής σε νέες αποκαλύψεις.

Όπως είπε ο κ. Θανάσης Χαρμάνης, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, απαίτησε από την μητέρα της 20χρονης να πληρώσει για το φέρετρο του παιδιού της.

«Εγώ εκείνο που θέλω να σας πω και να κλείσω, γιατί δεν θέλω να το σχολιάσω, φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ, είναι ένα. Και φαντάζομαι θα μείνετε κι εσείς άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ χθες. Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και το πλήρωσε. Καλή σας ημέρα», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης.

Η αποκάλυψη προκαλεί ανατριχίλα για την ψυχρότητα του δράστη, αλλά και τον χαρακτήρα του, που θυμίζουμε πως μέχρι τελευταία στιγμή αγκάλιαζε την πρώην πεθερά του, δίπλα από το μνήμα της άτυχης 20χρονης.

Συγκινεί ο ιερέας που έχασε την κόρη του: «Έχω χώρο, μπορώ να βοηθήσω» λέει για το μωρό της Καρολάιν

Συγκινεί ο πατέρας Βησσαρίωνας, ο οποίος, όπως καταγγέλλει, έχασε τη 14χρονη κόρη του λόγω ιατρικού λάθους μετά από επέμβαση για γαστρικό δακτύλιο. Αναφερόμενος στο ιατρικό κομμάτι, ο πατέρας Βησσαρίωνας είπε μόνο πως «η Γωγώ να 'ναι η τελευταία».

«Ας κάνουμε μαζί έναν αγώνα να γίνει η Γωγώ αρχή να σταματήσει το bullying» τόνισε μιλώντας στο Open κι έπειτα και αναφέρθηκε σε διάφορες μορφές του.

Σε ερώτηση του ψυχιάτρου Δημήτρη Σούρα εάν το σχολείο της μικρής βοήθησε όσον αφορά στο bullying που δεχόταν, ο ιερέας είπε πως προτιμά να μην απαντήσει.

Παράλληλα, αφού περιέγραψε όσα συνέβησαν με τον κατηγορούμενο γιατρό, υπογράμμισε ότι «εύχομαι να μην του τύχει». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έμαθε ότι τέτοιες εγχειρήσεις δεν επιτρέπονται σε κορίτσια 14 ετών όταν έγινε η νεκροψία.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην υπόθεση των Γλυκών Νερών και συγκεκριμένα στο ζήτημα της επιμέλειας του μωρού της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της.

«Να πω κάτι τολμηρό; Άκουγα νωρίτερα το ρεπορτάζ για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, έχω χώρο στο σπίτι μου. Να το ξέρετε. Μπορώ αν θέλετε να βοηθήσω σε αυτό, ευχαρίστως. Να μην μαλώνουν οι οικογένειες», είπε συγκλονίζοντας.

Υπογράμμισε ότι «δεν φταίνε όλα τα παιδιά» και ας αρχίσουμε οι γονείς «να είμαστε πιο σοβαροί, πιο υπεύθυνοι και πιο πνευματικοί άνθρωποι».

Τέλος, τόνισε την ανάγκη ένα μάθημα για το bullying να υπάρξει στα σχολεία.

Το κλίμα στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να λυγίζει στο φινάλε της συζήτησης.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 236 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 18 θάνατοι σε 24 ώρες, 231 οι διασωληνωμένοι