ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πώς η Αντιτρομοκρατική έπιασε τον Παππά την ώρα που έτρωγε ατάραχος

Πώς η Αντιτρομοκρατική έπιασε τον Παππά την ώρα που έτρωγε ατάραχος
InTime

Χρήστος Παππάς: Η πληροφορία για το που κρύβεται το άλλοτε ηγετκό στέλεχος της Χρυσής Αυγής έφτασε στα «αυτιά» της Αντιτρομοκρατικής πριν από μερικές ημέρες και τότε σήμανε συναγερμός.

Μυστικοί αστυνομικοί έθεσαν υπό παρακολούθηση το σπίτι όπου έμενε ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Οι ημέρες περνούσαν και ο Χρήστος Παππάς παρέμενε εξαφανισμένος. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης δεν βγήκε από το διαμέρισμα ούτε μία φορά. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι ο Παππάς δεν κυκλοφορούσε έξω και ότι κάποιος άλλος (πιθανότατα η γυναίκα που του παραχώρησε το διαμέρισμα) φρόντιζε για τις καθημερινές του ανάγκες.

Έτσι, η Αντιτρομοκρατική προχώρησε σε άλλες μεθόδους, μέσω των οποίων άρχισαν να υπάρχουν εκτιμήσεις ότι η πληροφορία που είχαν ήταν ακριβής. Πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο σπίτι και είδαν μπροστά τους το Χρήστο Παππά, ο οποίος εκείνη την ώρα έτρωγε. Το γεγονός ότι έτρωγε την ώρα της εφόδου αποδεικνύει ότι δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό για την παρακολούθηση του σπιτιού από τους «αόρατους» άντρες της Αντιτρομοκρατικής στην οδό 28ης Οκτωβρίου 24 στου Ζωγράφου.

Η 52χρονη Ουκρανή με ελληνική υπηκοότητα που τον φρόντιζε είναι άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του και δεν θα τον πρόδιδε, κάτι που ήξερε καλά ο Χρήστος Παππάς. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Παππάς δεν ήταν μεταμφιεσμένος και πιθανότατα πόνταρε ότι ποτέ δεν θα τον βρουν οι Αρχές γιατί δεν κυκλοφορούσε στο δρόμο.

Η 52χρονη που κατηγορείται για υπόθαλψη ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αθηναίων.

Αυτή ήταν η κρυψώνα του Χρήστου Παππά

Ο 59χρονος κρυβόταν σε ένα σπίτι, στο οποίο απέξω όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία υπήρχε και η ελληνική σημαία…

Η κρυψώνα του Χρήστου Παππά στου Ζωγράφου.

Εκεί, λοιπόν, στήθηκε η επιχείρηση και τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής προχώρησαν στη σύλληψη, την ώρα που ο 60χρονος έτρωγε

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη

Η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πως μαζί του έχει συλληφθεί και μια 52χρονη ημεδαπή, η οποία τον υπέθαλπε. Πρόκειται για τη γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία έχει πάρει ελληνική υπηκοότητα, και έκρυβε στου Ζωγράφου τον Χρήστο Παππά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Βραδινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ο 59χρονος ημεδαπός διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση, με την οποία είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 13 ετών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, πρωινές ώρες αύριο.

Μαζί του συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή η οποία τον υπέθαλπε στην οικία της και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για παράβαση άρθρου 169Α Π.Κ.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Αλλαγές στις μετακινήσεις – Πώς θα ταξιδεύετε στα νησιά από τις 5 Ιουλίου