ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χρήστος Παππάς: Ποια είναι η γυναίκα που τον έκρυβε στου Ζωγράφου

Σύλληψη χρήστος Παππάς Ζωγράφου
Το σπίτι όπου συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς

Υπό την «προστασία» μιας γυναίκας ήταν ο Χρήστος Παππάς, ο φυγόποινος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στου Ζωγράφου

Στη σύλληψη του φυγόποινου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, προχώρησαν αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής στου Ζωγράφου το βράδυ της Πέμπτης ενώ χειροπέδες πέρασαν και στη γυναίκα που τον έκρυβε.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια 52χρονη γυναίκα από την Ουκρανία η οποία πριν από λίγο καιρό είχε πάρει και την ελληνική υπηκοότητα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 52χρονη ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα», υπό τον Ηλία Κασιδιάρη, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Η 52χρονη αναμένεται, μάλιστα, σήμερα να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με την κατηγορία της υπόθαλψης.

Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στους δημοσιογράφους, υποστήριξε πως δεν είχε δει ποτέ τον Χρήστο Παππά, σε αντίθεση με την 52χρονη η οποία τον έκρυβε στην ισόγεια κατοικία της οδού 28ης Οκτωβρίου στου Ζωγράφου.

Όπως είπε, τα πατζούρια στο συγκεκριμένο σπίτι ήταν συνεχώς κλειστά ενώ είχε δει κάποιες φορές την 52χρονη, με την οποία τυπικά είχαν χαιρετηθεί σαν γείτονες και τίποτα περισσότερο.

Μετά τη σύλληψη, ο Χρήστος Παππάς οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής, στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ και το επόμενο βήμα είναι να βρεθεί στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, κι από εκεί στη φυλακή καθώς είναι ήδη καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, λόγω της δράσης του στη Χρυσή Αυγή.

Το σημείο της σύλληψης στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Θεσσαλίας όπου στο ισόγειο εντοπίστηκε από τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής ο Χρήστος Παππάς, ήταν για αρκετές ώρες φρουρούμενο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς η Αντιτρομοκρατική έπιασε τον Παππά την ώρα που έτρωγε ατάραχος