ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ξεκίνησε το «σαφάρι» της ΕΛ.ΑΣ. στη Μύκονο – Τι έδειξαν οι έλεγχοι

Ξεκίνησε το «σαφάρι» της ΕΛ.ΑΣ. στη Μύκονο – Τι έδειξαν οι έλεγχοι
Φωτό αρχείου / Intime News

Σαρωτικούς ελέγχους στη Μύκονο πραγματοποίησε η Οικονομική Αστυνομία για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Το τριήμερο από 9 έως 11 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε καφέ, μπαρ, κλαμπ και νυχτερινά μαγαζιά στο νησί των ανέμων. Αναλυτικότερα, σε αναψυκτήριο διαπιστώθηκε ότι απασχολούνται 22 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου και ένας, που δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού.

Σε εταιρία εκμετάλλευσης ακινήτων, διαπιστώθηκε η μη έκδοση 15 αποδείξεων αξίας 624 ευρώ, όπως και διαπιστώθηκε να απασχολούνται 12 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου, 2 εκτός ημέρας εργασίας και 3 οι οποίοι δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού.

Σε άλλο αναψυκτήριο εξακριβώθηκε η μη έκδοση 6 αποδείξεων αξίας 267 ευρώ και να απασχολούνται 5 εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού.

Σε σνακ μπαρ-εστιατόριο διαπιστώθηκε η μη έκδοση 2 αποδείξεων αξίας 210,5 ευρώ.

Σε κέντρο διασκέδασης βρέθηκαν να απασχολούνται 3 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου και ένας που δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού.

Σε εστιατόριο διαπιστώθηκε η μη έκδοση 4 αποδείξεων αξίας 3.350 ευρώ και να απασχολούνται 3 εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού.

Για όλες τις περιπτώσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες (Σ.Ε.Π.Ε., Δ.Ο.Υ., Π.Ε.Κ.Α.) για την επιβολή των ανάλογων διοικητικών κυρώσεων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2021: Μεγάλη άνοδο σε όλες τις σχολές - Οι πρώτες εκτιμήσεις