ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρέθυμνο: Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία - Την πυροβόλησε και έστρεψε το όπλο πάνω του

Δολοφονία 47χρονης στο Ρέθυμνο
Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε μπροστά σε τουρίστες
Intime News

Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία 47χρονης στο Ρέθυμνο - Ο δράστης που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Η 47χρονη που δολοφονήθηκε από άνδρα στο Ρέθυμνο δέχθηκε πισώπλατο πυροβολισμό μέσα στην επιχείρησή της, η οποία βρίσκεται δίπλα από την ταβέρνα του δράστη στο Πάνορμο Μυλοποτάμου. Ο 48χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (8/8) μπροστά σε τουρίστες που βρίσκονταν στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Ο δράστης μπήκε στο μαγαζί της γυναίκας και την πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα, την ώρα που εκείνη εξυπηρετούσε ένα ζευγάρι τουριστών, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι. Έπειτα, ο ένοπλος βγήκε από το μαγαζί και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Διατηρούσαν εξωσυζυγική σχέση

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών και το θύμα μητέρα δύο παιδιών και διατηρούσαν εξωσυζυγική σχέση, για την οποία είχε πληροφορηθεί η σύζυγος του δράστη πριν ένα έτος. Έτσι, η σχέση τους διεκόπη, ωστόσο, το θύμα είχε καταγγείλει στην αστυνομία πως δεχόταν απειλές από τον άνδρα. Στο σημείο της δολοφονίας έφτασε το ΕΚΑΒ και η γυναίκα παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις της και, δυστυχώς, λίγο μετά άφησε την τελευταία της πνοή.

«Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης» δήλωσε στο cretapost, καταστηματάρχης της περιοχής. «Πάνω που είχαμε αρχίσει να παίρνουμε «ανάσες» ήρθε και αυτό. Μία ο κορονοϊός, μία οι δολοφονίες… θα μας αποτελειώσουν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Φωκάς: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό - Έκκληση για βοήθεια από την οικογένειά του