ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στέλιος Αργυρόπουλος: Συνελήφθη ένας εκ των δυο δραστών της κλοπής στο όχημα του Έλληνα Ολυμπιονίκη

Στέλιος Αργυρόπουλος
Εντοπίστηκαν οι δράστες της κλοπής του αυτοκινήτου του διεθνή πολίστα.
AP Images

Θύμα κλοπής είχε πέσει ο Στέλιος Αργυρόπουλος μόλις μερικές ώρες μετά την επιστροφή του από το Τόκιο, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα της Ελλάδας στο πόλο, με την υπόθεση να εξιχνιάζεται από την Ασφάλεια Πειραιά.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα, συγκεκριμένα την Τετάρτη 11 Αυγούστου, ο Στέλιος Αργυρόπουλος επέστρεψε με την αποστολή της εθνικής ομάδας πόλο από το Τόκιο. Εκεί η Ελλάδα πήρε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον 25χρονο πολίστα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η χαρά της επιστροφής και της συνάντησης με τους δικούς του ανθρώπους, επισκιάστηκε ωστόσο από την κλοπή του αυτοκινήτου του διεθνή άσου, το ίδιο εκείνο βράδυ.

Μάλιστα, μέσα στο όχημα είχε πολλά αναμνηστικά τόσο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες όσο και από την Ιαπωνία, τα οποία έκαναν «φτερά». Για καλή του τύχη, ωστόσο, δεν είχε το μετάλλιο μέσα στο αυτοκίνητο κι έτσι δεν έπεσε στα χέρια των δραστών. Αντίθετα, ο ένας από τους δυο δράστες είναι ήδη στα χέρια των Αρχών, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ..

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει συλληφθεί ένας 31χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Η ανακοίνωση

«Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, η υπόθεση κλοπής από σταθμευμένο όχημα αθλητή, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 11-8-2021 στον Πειραιά.

Σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ αναζητείται συνεργός του.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο δράστης έσπασε δύο τζάμια του σταθμευμένου οχήματος, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε βαλίτσα και τρεις τσάντες, που περιείχαν διάφορα αντικείμενα και ενδύματα του αθλητή.

Από τις έρευνες των αστυνομικών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν: Σοκαριστικό βίντεο - Άνδρας εγκλωβίζεται στις ρόδες αεροπλάνου και βρίσκει φρικτό θάνατο