ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Η 56χρονη είχε ζητήσει να χωρίσει από τον 55χρονο λίγο πριν τη δολοφονήσει

Δολοφονία γυνείκας στη Θεσσαλονίκη
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της άτυχης 56χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη από τον 55χρονο που συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας
INTIME/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της άτυχης 56χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη από τον 55χρονο που συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας

Σε διάσταση βρισκόταν το τελευταίο διάστημα η 56χρονη με τον 55χρονο άνδρα ο οποίος τη δολοφόνησε μέσα στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας. Κατά πληροφορίες, μάλιστα, η άτυχη γυναίκα του είχε ζητήσει και να χωρίσουν με συγγενείς της 56χρονης να καταγγέλλουν ότι ο δράστης είχε προβλήματα αλκοολισμού επιδεικνύοντας συχνά βίαιη συμπεριφορά.

«Το μεσημέρι η φασαρία, τα χτυπήματα και τα κυνηγητά ακούγονταν σε όλη τη γειτονιά. Το ζευγάρι ζούσε καιρό μαζί αλλά τον τελευταίο μήνα ο άνδρας έμενε συχνά σε άλλο σπίτι. Οι καβγάδες τους ήταν συχνοί ακόμα και όταν έμεναν μαζί. Συνήθως μάλωναν για ώρες το βράδι και ακούγονταν σε όλη τη γειτονιά» δήλωσε κάτοικος της περιοχής στην οποία σημειώθηκε η άγρια δολοφονία.

Τη Δευτέρα η άτυχη 56χρονη ακούστηκε να φωνάζει «σε παρακαλώ μην με σκοτώσεις» σύμφωνα με γείτονα του ζευγαριού ο οποίος είπε στο thestival.gr πως ο καβγάς με τον σύντροφό και δολοφόνο της διήρκεσε περίπου τριάντα λεπτά. Σύμφωνα με τον ίδιο αφού ακούστηκε η έκκληση της γυναίκας, λίγα λεπτά αργότερα την άκουσε να βαριανασαίνει ενώ είχαν προηγηθεί γδούποι και χτυπήματα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε τελικά μέσα σε λίμνη αίματος φέροντας πολλαπλά χτυπήματα πιθανότατα από μαχαίρι που της κάρφωσε πολλές φορές στο κορμί της ο 55χρονος δολοφόνος της.

Τελικά ο Γεωργιανός στην καταγωγή δράστης εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Καραμπουρνάκι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη στην ΕΛ.ΑΣ. με τις πληροφορίες να θέλουν τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν γυμνό από τη μέση και πάνω και με αίματα στα χέρια του.

Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψής του:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.