ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βίντεο από την επίθεση του 42χρονου στον ντελιβερά στο Γαλάτσι - Συνελήφθη ο δράστης από την ΕΛ.ΑΣ.

Βίντεο από την επίθεση του 42χρονου στον ντελιβερά στο Γαλάτσι - Συνελήφθη ο δράστης από την ΕΛ.ΑΣ.
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Ο 42χρονος που επιτέθηκε στον ντελιβερά, μέσα στο κατάστημα, κι επιχείρησε να τον πυροβολήσει επειδή… διαφώνησαν για την παράδοση του καφέ, συνελήφθη όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη ΓΑΔΑ. Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση μετέδωσε το Mega.

Στις 14 Αυγούστου μια απίθανη ιστορία διαδραματίστηκε στο Γαλάτσι. Ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής είχε κάνει παραγγελία από ένα κατάστημα και όταν ο ντελιβεράς έφτασε η εξώπορτα ήταν κλειδωμένη. Τότε του είπε να του πετάξει τα κλειδιά, για να ανοίξει και να ανέβει να παραδώσει την παραγγελία, με τον διανομέα να αρνείται και να του ζητά να κατέβει εκείνος κάτω.

Οι δυο άνδρες διαπληκτίστηκαν, με τον διανομέα να επιστρέφει στο κατάστημα. Λίγη ώρα αργότερα, ο 42χρονος εισέβαλε στο κατάστημα, μαζί με έναν ακόμα άνδρα, και επιτέθηκε στον διανομέα. Με τον καυγά οι τρεις άνδρες βρέθηκαν εκτός καταστήματος και εκεί ο 42χρονος πυροβόλησε.

Μάλιστα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega προβλήθηκε και βίντεο από τη στιγμή του καυγά μέσα στο κατάστημα εστίασης, δευτερόλεπτα πριν από τον πυροβολισμό…

Εν τέλει, οι Αρχές συνέλαβαν τον 42χρονο μετά από παρακολούθηση του σπιτιού του, με τον δράστη να οδηγείται στον εισαγγελέα.

Η σχετική ανακοίνωση από τη ΓΑΔΑ

Συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος διανομέα καταστήματος εστίασης που διαπράχθηκε στο Γαλάτσι την 14η Αυγούστου 2021

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 20-8-2021 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 42χρονος αλλοδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για βία κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 14-8-2021 διανομέας καταστήματος εστίασης μετέβη στην οικία του κατηγορουμένου στο Γαλάτσι προκειμένου να παραδώσει παραγγελία καφέ. Εκεί διαπληκτίστηκαν λεκτικά για ασήμαντη αφορμή σχετικά με την παραγγελία και ο διανομέας αποχώρησε για το κατάστημα.

Ο 42χρονος από κοινού με έτερο δράστη μετέβησαν στο κατάστημα, όπου αρχικά λογομάχησαν με τον διανομέα και στη συνέχεια αφού εξήλθαν, του αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας το κινητό τηλέφωνο και ο 42χρονος πυροβόλησε προς το μέρος του, με τη σφαίρα να καταλήγει σε σταθμευμένο όχημα.

Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 4.608 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 32 νεκροί σε 24 ώρες, στους 326 οι διασωληνωμένοι