ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Mad Clip: Οι κάμερες «μίλησαν»! Η τρελή πορεία προς τον θάνατο - Τι κατέθεσε ο οδηγός του Audi R8

Mad Clip: Οι κάμερες «μίλησαν»! Η τρελή πορεία προς τον θάνατο - Τι κατέθεσε ο οδηγός του Audi R8

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή του αγαπητού στην νεολαία καλλιτέχνη Mad Clip - Αργά το βράδυ της Πέμπτης (3/9) κατέθεσε στην αστυνομία ο οδηγός του Audi R8 που βρέθηκε δίπλα στην Πόρσε του τράπερ λίγο πριν το δυστύχημα - Τι είδε ο οδηγός   

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητα μια μέρα μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε την ζωή του ο δημοφιλής τράπερ Mad Clip.

Σύμφωνα με όσα έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας το αυτοκίνητο του 34χρονου καλλιτέχνη ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε δέντρο. Δίπλα στη μοιραία Πόρσε βρέθηκε το βράδυ εκείνο ένα Audi R8, ο οδηγός του οποίου κατέθεσε στην αστυνομία τα όσα είδε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, o συγκεκριμένος οδηγός δεν συνελήφθη από την αστυνομία καθώς δεν εμπλέκεται ο ίδιος και το όχημά του στο τροχαίο του αδικοχαμένου τράπερ. Απλώς, είδε την ανακοίνωση της αστυνομίας και εμφανίστηκε μόνος του προκειμένου να καταθέσει στις αρχές.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Ο ίδιος κατέθεσε πώς βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του στο αυτοκίνητο, όταν ο τραγουδιστής πλησίασε με το σπορ αυτοκίνητό του. Με το που άναψε το φανάρι, ο Mad Clip ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, αφήνοντάς πίσω του το Audi R8 το οποίο δεν είχε πρόθεση να κοντραριστεί με την Πόρσε.

Μετά από 500 περίπου μέτρα, το αυτοκίνητο του τράπερ ξέφυγε της πορείας του οδηγώντας τον 34χρονο στον θάνατο.

Τα όσα κατέθεσε ο οδηγός του Audi R8 βρίσκουν απόλυτη ταύτιση και με τα όσα έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας, με τον εισαγγελέα να μην προχωρά οποιαδήποτε διαδικασία και να ζητείται απλά μια κατάθεση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.