ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πυροβολισμοί Τούρκων στον Πειραιά: Είχαν ζητήσει πολιτικό άσυλο μόλις πριν από τέσσερις μήνες

Θρίλερ στο Πασαλιμάνι: Εδώ πυροβόλησαν τους δύο Τούρκους
Θρίλερ στο Πασαλιμάνι: Εδώ πυροβόλησαν τους δύο Τούρκους

Θρίλερ στο Πασαλιμάνι με πυροβολισμούς Τούρκων που είχαν έρθει στη χώρα μας πριν από λίγους μήνες.

Στο νοσοκομείο «Αττικό» βρέθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί της ασφάλειας Πειραιά οι οποίοι συνομίλησαν με τους δύο Τούρκους που έπεσαν θύματα ένοπλης ενέδρας στο Πασαλιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr οι 2 Tούρκοι ανέφεραν ότι δεν είχαν διαφορές με κανέναν και ότι δεν γνωρίζουν τον δράστη αλλά ούτε και τον λόγο που έγιναν στόχος επίθεσης.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι οι δύο Τούρκοι είχαν έρθει στην Ελλάδα μόλις πριν από 4 μήνες, ζήτησαν πολιτικό άσυλο και εγκαταστάθηκαν στον Πειραιά.

Την υπόθεση καλύπτει πέπλο μυστηρίου καθώς δύο άνθρωποι που ζουν στην Ελλάδα μόλις τέσσερις μήνες έγιναν στόχος ενόπλου. Για τον λόγο αυτό με την υπόθεση ασχολούνται και ειδικές υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. Λόγω των συνθηκών ν και τους τραυματισμού τους αλλά και του γεγονότος ότι δεν μιλάνε ελληνικά, δεν έχουν δώσει ακόμα αναλυτική κατάθεση στην αστυνομία, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σήμερα Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση έγινε στο Πασαλιμάνι όπου οι δύο Τούρκοι κάθονταν σε ένα παγκάκι, όταν τους πλησίασε άγνωστος και τους πυροβόλησε στα πόδια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση ΤΩΡΑ: Ουρές χιλιομέτρων σε Κηφισό και Αττική Οδό - Μποτιλιάρισμα και στο κέντρο της Αθήνας

«Για τη γυναίκα μου»: Έμπλεξε άσχημα ο Πέτρος Φιλιππίδης...

Mad Clip: Σήμερα η κηδεία του τράπερ - Θα μεταδοθεί live από YouTube