ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σύλληψη μοντέλου για κοκαΐνη: Ψάχνουν τα «μεγάλα κεφάλια» - «Δύσκολος στόχος» ο σύντροφός της

Σύλληψη μοντέλου για κοκαΐνη: Ψάχνουν τα «μεγάλα κεφάλια» - «Δύσκολος στόχος» ο σύντροφός της

Πώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το ζευγάρι - Η έρευνα για τον πρώην ποδοσφαιριστή και πώς εμπλέκεται η 28χρονη - Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. και οι αγωνιώδεις προσπάθειες να εξαφανιστεί η «πούδρα».

Τα «μεγάλα κεφάλια» του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών που πιθανότατα παρέδωσε την κοκαΐνη στο σύντροφο της παίκτριας ριάλιτι που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη, θα αναζητήσουν από εδώ και πέρα οι Αρχές.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εκτιμούν ότι τα 7,8 κιλά κοκαΐνης μπορεί να βρέθηκαν στην κατοχή του 32χρονου, πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα κέρδη θα κατέληγαν σε εκείνον.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ένα μικρό μέρος από τα περίπου 300.000 ευρώ (τόσο υπολογίζεται η αξία της κοκαΐνης) θα κατέληγαν σε εκείνον και -ενδεχομένως- στην παίκτρια του ριάλιτι και τα υπόλοιπα θα τα έπαιρναν τα αρχηγικά μέλη κάποιου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης που δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια. Μάλιστα, η ποιότητα της κοκαΐνης κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι μέρος αυτής θα κατέληγε σε… vip πελάτες.

Από τις παρακολουθήσεις που έκαναν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι τα ναρκωτικά διοχετεύονταν σε Παγκράτι, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα και άλλες περιοχές. Η έρευνα ξεκίνησε όταν η Δίωξη Ναρκωτικών είχε την πληροφορία ότι ζευγάρι διακινεί υψηλής καθαρότητας κοκαΐνη σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Η 28χρονη παίκτρια ριάλιτι και ο 32χρονος σύντροφός της τέθηκαν υπό παρακολούθηση από μυστικούς άντρες της Δίωξης.

Καλά πληροφορημένες πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο 32χρονος «δεν ήταν εύκολος στόχος». Αυτός ήταν και ο λόγος που η σύλληψή του έγινε ενώ κινούνταν πεζός σε δρόμο της Νέας Σμύρνης, χωρίς οι μυστικοί αστυνομικοί να περιμένουν να δουν που πηγαίνει τη βαλίτσα που κρατάει.

Προτίμησαν να τον ακινητοποιήσουν, εκτιμώντας ότι η βαλίτσα περιέχει ναρκωτικά, παρά να ρισκάρουν για να διαπιστώσουν ποιος είναι ο προορισμός του. Και αυτό διότι ο 32χρονος έπαιρνε πολύ αυστηρά μέτρα αντιπαρακολούθησης, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να γίνει «καπνός» και έτσι να χαθεί για τις Αρχές η ευκαιρία να τον πιάσουν επ’ αυτοφώρω έχοντας στην κατοχή του μία μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Πάντως, ήταν τόσο «χειρουργικές» οι κινήσεις των αστυνομικών που τον παρακολουθούσαν που ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό όλες τις προηγούμενες ημέρες. Και αυτό παρότι το σπίτι, όπου συζούσε με την 28χρονη, βρισκόταν σε κλοιό για αρκετά 24ωρα.

«Τα κυκλώματα δεν εμπιστεύονται εύκολα κάποιον. Το γεγονός ότι είχε μία τόσο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών πάνω του, μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν ήταν τυχαίο πρόσωπο», αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. Την ώρα που οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών του περνούσαν χειροπέδες (αφού πρώτα εκείνος αντιστάθηκε σθεναρά), αστυνομικοί εισέβαλαν σε διαμέρισμα στο Παγκράτι όπου βρισκόταν η 28χρονη παίκτρια ριάλιτι. Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μόλις κατάλαβε την παρουσία αστυνομικών, προσπάθησε να ξεφορτωθεί ναρκωτικά στην τουαλέτα.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.