ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση κοκαΐνης: Θρίλερ με το 28χρονο μοντέλο – «Εγώ μετέφερα τα ναρκωτικά», λέει ο σύντροφός της

Υπόθεση κοκαΐνης: Θρίλερ με το 28χρονο μοντέλο – «Εγώ μετέφερα τα ναρκωτικά», λέει ο σύντροφός της

Τα παίρνει όλα πάνω του ο νεαρός και βγάζει εκτός κάδρου τη σύντροφό του - Απαγόρευσε η 28χρονη μέσω του δικηγόρου της οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά της.

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι πρώην παίκτρια reiality, καθώς και ο σύντροφός της, συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί πρώτα συνέλαβαν τον σύντροφό της, ο οποίος κρατούσε μια βαλίτσα, η οποία περιείχε 7 κιλά και 827 γραμμάρια κοκαΐνης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη ήταν επεισοδιακή και έγινε μες στη μέση του δρόμου στη Νέα Σμύρνη, με το νεαρό να προβάλει σθεναρή αντίσταση επιχειρώντας να χτυπήσει με κάθε τρόπο τους αστυνομικούς.

Παράλληλα, η Αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του ζευγαριού, εντοπίζοντας μικροποσότητα κοκαΐνης, μόλις 0,1 γραμμάριο, προχωρώντας στην προσαγωγή της νεαρής.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και συγγενικό πρόσωπο της παίκτριας ριάλιτι, το οποίο παρενέβη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και θέλησε να διευκρινίσει ότι δεν συνελήφθη η κοπέλα με τα 7,8 κιλά ναρκωτικά, αλλά ο σύντροφός της.

«Στο σπίτι που έγινε το ντου από την αστυνομία υπήρχε μια μικροποσότητα, για αυτό συνελήφθη η κοπέλα. Η μικροποσότητα ήταν για προσωπική χρήση όχι της ίδιας, αλλά του συντρόφου της. Η γυναίκα δεν γνώριζε για τη δράση του συντρόφου της», υποστηρίζει η συγγενής της παίκτριας.

Πάντως, ρεπορτάζ της ΕΡΤ ανέφερε ότι η κοπέλα προσπάθησε να ρίξει τη μικροποσότητα με τα ναρκωτικά στην τουαλέτα, έτσι ώστε να καλύψει τα ίχνη της.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα
  • -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ' εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ' επάγγελμα.

«Εγώ μετέφερα τα ναρκωτικά, η σύντροφός μου δεν είχε ιδέα»

Μέσω του συνηγόρου του, ο νεαρός υποστηρίζει ότι ο ίδιος, χωρίς συνεργό, μετέφερε την ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς – όπως είπε - υποχρεώθηκε. Ισχυρίζεται επίσης, αποσείοντας πλήρως τις ευθύνες από τη σύντροφό του και συγκατηγορούμενη, ότι δεν είχε ιδέα ούτε εμπλοκή για το περιστατικό.

Η δήλωση του συνηγόρου του, Σταύρου Γεωργόπουλου:

«Ο εντολέας μου, στο πλαίσιο της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνο μόνος του, χωρίς κανέναν συνεργό, στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Να μην αναφέρεται το όνομά της, ζητά η 28χρονη

Μέσω του δικηγόρου της, η νεαρή ζητά να αναφέρεται πουθενά το όνομά της ούτε άμεσα ούτε έμμεσα.

Αναλυτικά:

«Τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε ότι λαμβάνει χώρα επανειλημμένη αναφορά του ονόματος και της εικόνας της εντολίδος μας, συνοδεία πλήθους ανακριβών πληροφοριών.

Δηλώνουμε ότι η κυρία Πολυχρονοπούλου θα δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις στις αρμόδιες και μόνο Δικαστικές Αρχές, τις οποίες εμπιστευόμαστε απόλυτα.

Καλούμε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να απέχουν, άλλως να αφαιρέσουν άμεσα, οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση αναφορά του ονόματος, της εικόνας και της φωνής της εντολίδος μας, σε σχέση με οποιαδήποτε περιστατικά, για τα οποία δεν έχει ακόμη αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Σε διαφορετική περίπτωση η εντολίδα μας επιφυλάσσεται ρητά παντός νόμιμου δικαιώματος της».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αυτή είναι η παίκτρια του Power of Love που συνελήφθη με 7 κιλά κοκαΐνη

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Ο σύντροφός της χτύπησε τους αστυνομικούς για να μην συλληφθεί

Υπόθεση Σεμέδο-Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Ανοίγουν» κινητά μετά τις καταγγελίες της μητέρας της 17χρονης