ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Υπόθεση Σεμέδο-Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Ανοίγουν» κινητά μετά τις καταγγελίες της μητέρας της 17χρονης

Υπόθεση Σεμέδο-Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Ανοίγουν» κινητά μετά τις καταγγελίες της μητέρας της 17χρονης

Το «άνοιγμα» των κινητών τηλεφώνων και των τριών εμπλεκομένων στην υπόθεση Σεμέδο ζητά η ανακρίτρια. Στο «μικροσκόπιο» έχει μπει και μια αναφορά της μητέρας της 17χρονης, σχετικά με το ενδεχόμενο οι δυο κατηγορούμενοι να επικοινωνούν με ανήλικα κορίτσια και να βιντεοσκοπούν τις ερωτικές του συνευρέσεις.

Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι μετά τις καταγγελίες της μητέρας της 17χρονης, που κατήγγειλε τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ, η ανακρίτρια της υπόθεσης ζητά το «άνοιγμα» των κινητών τηλεφώνων και των τριών πρωταγωνιστών της υπόθεσης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα κινητά των κατηγορουμένων είναι κατασχεμένα από την ανακρίτρια, η οποία φέρεται να έχει ζητήσει το «άνοιγμα» τους προκειμένου να ερευνήσει, το εάν υπήρχαν επικοινωνίες μεταξύ των κατηγορουμένων με το θύμα αλλά και με την 16χρονη φίλη της, αλλά και μηνύματα για βοήθεια, που υποστηρίζει ότι έστειλε το θύμα.

«Η κόρη μου δεν έχει ανταλλάξει ποτέ μήνυμα σε οποιοδήποτε μέσο με κανέναν από τους δύο κατηγορούμενους, τους οποίους γνώρισε το ίδιο βράδυ μέσω της ''φίλης'' της. Η ''φίλη'' της και, όπως αποδείχτηκε αργότερα, περιστασιακή σεξουαλική σύντροφος του ποδοσφαιριστή ήταν αυτή που επικοινώνησε μαζί του την επόμενη μέρα, προφανώς γιατί ήθελε να τον ξαναδεί. Η κόρη μου αρνήθηκε την πρόσκληση να τον ξανασυναντήσει», ανέφερε σε ανακοίνωση της η μητέρα της 17χρονης.

Μάλιστα, είχε συμπληρώσει ότι «υπάρχουν μηνύματα της κόρης μου προς φίλες της, καθώς και συνομιλία με τον σύντροφό της από το σπίτι του κατηγορούμενου, όπου ζητάει βοήθεια και να έρθει κάποιος να την πάρει, γιατί έχει βιαστεί. Όλα τα παραπάνω βρίσκονται στο κινητό της κόρης μου που έχει κρατηθεί από την αστυνομία».

Ωστόσο, οι ίδιες πηγές εξηγούν ότι στο «μικροσκόπιο» της ανακρίτριας έχει μπει και μια ακόμη αναφορά της μητέρας της 17χρονης σχετικά με το ενδεχόμενο οι δυο κατηγορούμενοι να επικοινωνούν με ανήλικα κορίτσια και να βιντεοσκοπούν τις ερωτικές του συνευρέσεις. Ειδικότερα, η μητέρα της 17χρονης είχε αναφέρει: «Ελπίζω να έχει κρατηθεί αντίστοιχα και το κινητό των κατηγορουμένων και να φανεί αν έχουν σύστημα να επικοινωνούν με ανήλικα μέσω social media και να βιντεοσκοπούν και διακινούν τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις».

Τέλος, αναμένεται να εξεταστεί και το μήνυμα που είχε λάβει ο 27χρονος ποδοσφαιριστής στο Instagram, στο οποίο ένα άγνωστο σε αυτόν προφίλ του ζητούσε χρήματα για να μην τον στείλει φυλακή. Αυτό ήταν και ένα από τα στοιχεία που ληφθήκαν υπόψη από τις δικαστικές αρχές που αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με εγγύηση.

«Όσον αφορά το δήθεν απειλητικό-εκβιαστικό μήνυμα που δέχτηκε ο ένας από τους κατηγορούμενους λίγο πριν δημοσιοποιηθεί η κατηγορία, προέρχεται από λογαριασμό στο Ιnstagram με εμφανή τα στοιχεία του. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, είναι απλά ένας από τους πολλούς ακολούθους της κόρης μου στο Ιnstagram, με τον οποίο έχουν ανταλλάξει επικοινωνία μόλις μία φορά. Θεωρούμε ότι απέκτησε την πληροφορία από τον κύκλο των φίλων της κόρης μου, στους οποίους η ίδια απευθύνθηκε για να τους πει το πρόβλημά της, ή ακόμα πιθανότερα από τη σύντροφο του ποδοσφαιριστή κατηγορούμενου και δήθεν φίλη της» είχε δηλώσει η μητέρα της 17χρονης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Κορονοϊός - Nέα μέτρα: Αλλάζουν όλα από 13 Σεπτεμβρίου - Νέα πραγματικότητα για ανεμβολίαστους

Αυξήσεις στις τιμές από μία στις τέσσερις επιχειρήσεις το α΄ εξάμηνο του 2021

Άνοιγμα σχολείων: Επιστροφή με «αναμενόμενη αύξηση κρουσμάτων» - Κίνητρα στους νέους να εμβολιαστούν