ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φονικό στον Άγιο Παντελεήμονα: Με τέσσερις σφαίρες σκότωσαν τον 39χρονο – Ποιο ήταν το θύμα

πυροβολισμοι αγιος παντελεημονας
Άγιος Παντελεήμονας: Νέο φονικό στο κέντρο της Αθήνας με θύμα έναν 39χρονο - Πού στρέφει τις έρευνές της η ΕΛΑΣ
Ευδοκία Μύτιλη Newsbomb.gr

Άγιος Παντελεήμονας: Νέο φονικό στο κέντρο της Αθήνας με θύμα έναν 39χρονο - Πού στρέφει τις έρευνές της η ΕΛΑΣ

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη, Αλέξανδρος Καλαφάτης

Άλλο ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Κυριακής με έναν 39χρονο άνδρα να πέφτει νεκρός από τα πυρά αγνώστου που του έστησε καρτέρι θανάτου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος δέχθηκε συνολικά τέσσερις σφαίρες η μια εκ των οποίων τον βρήκε στο κεφάλι με την εκτίμηση που υπάρχει να είναι ότι αυτός ο πυροβολισμός ήταν και ο θανατηφόρος. Αν και ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 39χρονος ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού και παλιός γνώριμος της ΕΛΑΣ με τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την υπόθεση να εκτιμούν ότι εντάσσεται στον εν εξελίξει πόλεμο αντίπαλων συμμοριών.

Η φονική επίθεση με θύμα τον 39χρονο έγινε σε καφετέρια στην οδό Λιοσίων όπου τον περίμενε ο άγνωστος ακόμα δράστης που πυροβόλησε το θύμα με 9αρι πιστόλι.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας στον Άγιο Παντελεήμονα

Από την πρώτη στιγμή οι άνδρες της ΟΠΚΕ και δυνάμεις της Αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή, έτσι ώστε να διεξαχθούν οι απαραίτητες έρευνες, ενώ «χτένισαν» όλο το κέντρο της Αθήνας για τον εντοπισμό του δράστη.

Η δολοφονία σημειώθηκε σε μια αρκετά πολυσύχναστη περιοχή, έξω από καφετέρια την ώρα που υπήρχε αρκετός κόσμος γύρω από το σημείο της επίθεσης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχουν δει τον δράστη στην προσπάθεια της διαφυγής του αρκετοί πολίτες, που ήδη έχουν δώσει καταθέσεις στις Αρχές.

Για «άκρως επαγγελματικό χτύπημα», έκανε λόγο ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, έξω από την οποία έγινε το φονικό. Σύμφωνα με τον ίδιο το θύμα καθόταν σε τραπέζι στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος όταν δέχθηκε τα πυρά του δράστη.

Ένταση κατά την αποχώρηση του ασθενοφόρου στον Άγιο Παντελεήμονα

Αρκετή ένταση επικράτησε στο σημείο όπου έγινε η δολοφονική επίθεση στον Άγιο Παντελεήμονα, από ένοπλο άνδρα, σε βάρος αλλοδαπού που καθόταν στον εξωτερικό χώρο καταστήματος εστίασης.

Ειδικότερα κατά τη στιγμή της αναχώρησης του ασθενοφόρου, η μικρή καθυστέρηση για να γίνουν οι απαραίτητες μανούβρες και να βγει στον κεντρικό δρόμο έτσι ώστε να πάρει πορεία για το νοσοκομείο, φαίνεται πως εκνεύρισε φίλους - πιθανότατα και συγγενείς - του άνδρα που δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

Η ισχυρή παρουσία των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ, ωστόσο, απέτρεψε τα χειρότερα ενώ στην περιοχή υπό τον φόβο περαιτέρω ταραχών, εμφανίστηκαν λίγο αργότερα και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Αναστατωμένοι οι κάτοικοι με την εγκληματικότητα στην περιοχή

Όπως είναι φυσιολογικό, οι κάτοικοι της περιοχής εμφανίζονται ιδιαίτερα ανήσυχοι με την έξαρση της εγκληματικότητας. Το φαινόμενο δεν είναι νέο, με τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σταθμού Λαρίσης, κ. Σπύρο Καλαμπόκη, να δηλώνει στο Newsbomb.gr πως ήδη έχει απευθυνθεί στον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας να «καθαρίσει» η περιοχή από θύλακες εγκληματικότητας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κύκλωμα ναρκωτικών: Ο αξιωματικός καριέρας, ο ηθοποιός, οι τιμές και οι διάλογοι

Θα νικούσε στο GNTM: Η 18χρονη που χάζεψε τους πάντες στο «The Voice» (Vid)

Συνελήφθη... ντελιβεράς κοκαΐνης την ώρα που έκανε παράδοση σε σύζυγο τραγουδιστή