ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Επαγγελματικό χτύπημα», λένε μάρτυρες των πυροβολισμών στον Άγιο Παντελεήμονα

πυροβολισμοι αγιος παντελεημονας
Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπιστεί ο δράστης
Ευδοκία Μύτιλη Newsbomb.gr

Πυροβολισμοί στον Άγιο Παντελεήμονα: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 39χρονος αλλοδαπός στον οποίο ένοπλος έστησε καρτέρι θανάτου και τον πυροβόλησε σε ζωτικά όργανα. «Χτενίζει» όλο το κέντρο της Αθήνας η ΕΛ.ΑΣ. για να βρεθεί ο δράστης.

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Καρτέρι θανάτου έστησε ένας ένοπλος άνδρας σε 39χρονο αλβανικής καταγωγής, έξω από καφετέρια στην οδό Λιοσίων, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον δυο φορές, στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα και τραυμάτισε ζωτικά του όργανα.

Άμεσα ο 39χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Από την πρώτη στιγμή οι άνδρες της ΟΠΚΕ και δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν αποκλείσει την περιοχή, έτσι ώστε να διεξαχθούν οι απαραίτητες έρευνες, ενώ «χτενίζουν» όλο το κέντρο της Αθήνας για τον εντοπισμό του δράστη.

Το συμβάν έγινε σε μια αρκετά πολυσύχναστη περιοχή, έξω από καφετέρια την ώρα που υπήρχε αρκετός κόσμος γύρω από το σημείο της επίθεσης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχουν δει τον δράστη στην προσπάθεια της διαφυγής του αρκετοί πολίτες, που ήδη έχουν δώσει καταθέσεις στις Αρχές.

Για «άκρως επαγγελματικό χτύπημα», έκανε λόγο ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, έξω από την οποία έγινε το συμβάν. Όπως ανέφερε, ο δράστης έριξε τρεις σφαίρες στο θύμα, το οποίο καθόταν σε τραπέζι στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Αναστατωμένοι οι κάτοικοι με την εγκληματικότητα στην περιοχή

Όπως είναι φυσιολογικό, οι κάτοικοι της περιοχής εμφανίζονται ιδιαίτερα ανήσυχοι με την έξαρση της εγκληματικότητας. Το φαινόμενο δεν είναι νέο, με τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σταθμού Λαρίσης, κ. Σπύρο Καλαμπόκη, να δηλώνει στο Newsbomb.gr πως ήδη έχει απευθυνθεί στον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας να «καθαρίσει» η περιοχή από θύλακες εγκληματικότητας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη... ντελιβεράς κοκαΐνης την ώρα που έκανε παράδοση σε σύζυγο τραγουδιστή

Κρούσματα σήμερα: 1.165 νέες μολύνσεις - 31 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 332 οι διασωληνωμένοι

Τραγωδία στην Ιταλία: Οκτώ νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, από την πτώση αεροσκάφους στο Μιλάνο