ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Απίστευτη καταγγελία: Ο νόμος της Σαρίας και στην Αθήνα - Πήγαν να πνίξουν 17χρονη που αρνήθηκε γάμο

Σαρία
Φωτογραφία αρχείου
AP Photo/Maya Alleruzzo

Ο πατριός, μαζί με τη μητέρα, μιας 17χρονης σε περιοχή ενδιάμεσα των Πατησίων και της Κυψέλης, επιχείρησαν να πνίξουν το κορίτσι επειδή αρνήθηκε τον γάμο της με έναν 40χρονο θέλοντας να επιβάλλουν τον νόμο της Σαρίας.

Απίστευτο κι όμως… αληθινό. Στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στην οδό Ιθάκης που εκτείνεται από τον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι και την Κυψέλη, ένα ζευγάρι επιχείρησε να επιβάλλει σε μια 17χρονη τον νόμο της Σαρίας. Ειδικότερα, όπως μεταδόθηκε από το Mega, το ζευγάρι των αλλοδαπών θέλησε να επιβάλει τον γάμο της κοπέλας με έναν 40χρονο κι εκείνη αρνήθηκε.

Τότε, ο πατριός της και η μητέρα της επιχείρησαν να της επιβάλουν δια της βίας τη θέλησή τους και να την υποχρεώσουν στον γάμο αυτό. Η κατάσταση, μάλιστα, ξέφυγε όταν ο 53χρονος πατριός έκλεισε τη 17χρονη σε ένα δωμάτιο, τη χτύπησε βάναυσα και επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο σχετικό ρεπορτάζ, ο πατριός επιχείρησε να πνίξει τη 17χρονη και σε αυτή την προσπάθεια συμμετείχε και η 47χρονη μητέρα. Τόσο ο 53χρονος όσο και η 47χρονη έχουν συλληφθεί και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία από την Εισαγγελία Αθηνών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Λοβέρδος: Τίποτα δεν είναι τόσο αδίστακτο όσο η ατιμωρησία

Αποτροπιασμός στη Ρόδο: Πώς η θεία κακοποίησε την 8χρονη για να εκβιάσει τη μητέρα της

Καιρός – Μαρουσάκης: Ποιες περιοχές θα δοκιμαστούν από το νέο κύμα κακοκαιρίας