ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Οι καυγάδες της μητέρας με το γιο και οι απειλές - «Θα σε σκοτώσω»

Δολοφονία στο Αιγάλεω
Ανθρωποκυνηγητό για τον 20χρονο που μαχαίρωσε και σκότωσε τη μητέρα του
Ευδοκία Μύτιλη

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα για τη δολοφονία της 55χρονης, μητέρας πέντε παιδιών, μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, η άτυχη γυναίκα είχε συχνούς καυγάδες με τον 20χρονο γιο της, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές ως ύποπτος για το έγκλημα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Newsbomb.gr ότι ο νεαρός φέρεται να απειλούσε τη μητέρα του με τη φράση: «Θα σε σκοτώσω». Μάλιστα, φαίνεται ότι οι φωνές από τους καυγάδες είχαν γίνει αντιληπτοί στη γειτονιά της οδού Βεροίας στο Αιγάλεω. Το τελευταίο διάστημα, όπως προκύπτει από την έρευνα, οι καυγάδες είχαν ενταθεί. Ο 20χρονος εκδήλωνε επιθετική συμπεριφορά, γεγονός που ενδεχομένως οφείλεται και στη χρήση ουσιών.

Ο τελευταίος καυγάς έγινε την Τετάρτη (20/10), την ώρα που ο νεαρός βρισκόταν στο σπίτι με τη μητέρα του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την ώρα της δολοφονίας δεν υπήρχε άλλο άτομο στο χώρο. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ο 20χρονος έμενε στο παρελθόν -επί σειρά ετών- σε δομή ανηλίκων στη Νέα Ιωνία. Στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Ο νεαρός φαίνεται ότι κατηγορούσε τη μητέρα του για διάφορα προσωπικά του ζητήματα, όπως και για οικονομικά θέματα.

Η 55χρονη μητέρα πέντε παιδιών δεν εργαζόταν λόγω αναπηρίας, καθώς είχε χάσει κάποια από τα δάχτυλα του χεριού της. Σύμφωνα με πληροφορίες, λάμβανε σύνταξη ύψους 1.000 ευρώ και με τα χρήματα αυτά προσπαθούσε να καλύψει τις ανάγκες της ίδιας και των παιδιών της. Ένα από τα παιδιά της κάλεσε σε βοήθεια μετά τη δολοφονία της. Ωστόσο, αυτός που τηλεφώνησε πρώτος στην Αστυνομία ήταν ο 20χρονος γιος της, ο οποίος αναζητείται και αποτελεί το νούμερο ένα ύποπτο για το έγκλημα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεν έχουν σταματήσει από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Πού θα χτυπήσει η Τουρκία; Στοχεύει στο αδύνατο σημείο του Ελληνισμού

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του - Πού αφήνει την περιουσία του, η τελευταία επιθυμία του

Καιρός - Αρναούτογλου: Καρέ - καρέ η εξέλιξη μέχρι την 28η Οκτωβρίου - Η μακροπρόθεσμη τάση (vid)