ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία στο Αιγάλεω: «Σκότωσε τη μάνα μου» φώναζε ο ένας από τους γιους της (pics+vids)

Δολοφονία στο Αιγάλεω
Η Αστυνομία αναζητά τον γιο της ως ύποπτο για την δολοφονία
Ευδοκία Μύτιλη

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 55χρονης στο Αιγάλεω - Βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό. 

Βίντεο: Σπύρος Μελισσάρης

Θανάσιμα τραυματισμένη εντοπίστηκε 55χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην οδό Βεροίας, στην περιοχή του Αιγάλεω. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της Αστυνομίας, η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε πιθανότατα με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η 55χρονη γυναίκα μεγάλωνε μόνη της τα πέντε παιδιά, αντιμετωπίζοντας οικονομικά προβλήματα, καθώς ο σύζυγός της, με καταγωγή από το Πακιστάν, είχε σκοτωθεί σε εργατικό ατύχημα πριν περίπου 15 χρόνια. Η μάνα πήρε αποζημίωση γύρω στις 100.000 ευρώ και αγόρασε ένα σπίτι ώστε να στεγάσει την ίδια και τα 5 πέντε παιδιά της. Ο ένας γιος, ο μεγαλύτερος, είχε φύγει και η γυναίκα ζούσε στο σπίτι της, με τα τέσσερα πιο μικρά παιδιά της.

Ένας από τους γείτονες, ανέφερε πως είδε ένα από τα αδέρφια, να βγαίνει από το σπίτι και να φωνάζει: «Η μάνα μου, η μάνα μου. Σκότωσε τη μάνα μου».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας στην Gallery:

Οι Αρχές αναζητούν τον 20χρονο γιο της 55χρονης ο οποίος φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι πριν από το άγριο έγκλημα και στη συνέχεια πήδηξε από ένα παράθυρο και εξαφανίστηκε. Η αστυνομία αναζητά τον γιό της, ενώ το μαχαίρι που έγινε το έγκλημα το έχει μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 4ος γιος του θύματος είναι εκείνος που ειδοποίησε την Αστυνομία. «Βοήθεια. Σκότωσε τη μάνα μου» φώναζε γιος της γυναίκας, έξω από το σπίτι, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και το στήθος της. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

«Υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η οικογένεια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα. Οι καυγάδες ήταν σχεδόν καθημερινοί και έντονοι. Μάλιστα ο φερόμενος ως δολοφόνος είχε παραβατική συμπεριφορά και μπαινοέβγαινε σε ιδρύματα ενώ η παρουσία της Αστυνομίας στο διαμέρισμα στην οδό Βεροίας στο Αιγάλειω ήταν πολύ συχνή μετά από ειδοποιήσεις γειτόνων για έντονους καβγάδες.

«Η Μαρία ήταν ένα ταλαιπωρημένο κορίτσι με πέντε παιδιά. Ήμασταν μία γειτονιά, την ήξερα πολλά χρόνια. Τράβηξε πάρα πολλά για να μεγαλώσει πέντε παιδιά μόνη της. Στην οικογένεια υπήρχαν προβλήματα», είπε γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας.

«Το παιδί που αναζητά η Αστυνομία είναι ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Τον είχε πάρει η Πρόνοια πριν μερικά χρόνια και επισκεπτόταν πολύ συχνά το σπίτι του με άδεια», τόνισε από την πλευρά του φίλος των παιδιών της 55χρονης. Και προσθέτει: «Ο πατέρας είχε πεθάνει, δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα. Έπαιρνε μόνο ένα επίδομα η μητέρα τους λόγω αναπηρίας που είχε, το οποίο τον τελευταίο καιρό μειώθηκε. Ο μεγάλος γιος συντηρούσε την οικογένεια και ήταν πολύ ζόρικα τα πράγματα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Μαρτυρίες γειτόνων - «Υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα» (vid)

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Ξεσπάει η κόρη της 50χρονης κατηγορούμενης - «Δεν θέλω να την ξέρω»

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν Χριστουγεννιάτικο μποναμά έως 900 ευρώ