ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ένας δημοσιογράφος στο «τιμόνι» του ΚΕΜΕΑ στην Κατεχάκη

Τάκης Θεοδωρικάκος
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσιογράφος τοποθετήθηκε στη θέση του Διευθυντή του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ), με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, και του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου.

Διευθυντής του ΚΕΜΕΑ ανέλαβε ο δημοσιογράφος Γιάννης Αντύπας, ο οποίος προσελήφθη με τριετή θητεία. Ο προκάτοχός του ήταν ο Γιάννης Καραγεωργόπουλος, αντιναύαρχος εν αποστρατεία του Λιμενικού Σώματος.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Αντύπας είναι άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Τάκη Θεοδωρικάκου και προσωπική του επιλογή.

Όπως αναφέρει το ΦΕΚ με ημερομηνία δημοσίευσης 18 Νοεμβρίου 2021, ο διευθυντής «διευθύνει το ΚΕΜΕΑ, συντονίζει τη δράση των τομέων και επιβλέπει την εκτέλεση των αποφάσεων του Δ.Σ., μεριμνά για την κατάρτιση του προϋπολογισμού, του ισολογισμού και του απολογισμού, καταρτίζει και υποβάλλει στο Δ.Σ. προς έγκριση το πλαίσιο της γενικότερης δράσης του ΚΕΜΕΑ, μεριμνά για την εφαρμογή της επικοινωνιακής πολιτικής, εισηγείται στο Δ.Σ. την πρόληψη και τοποθέτηση του ειδικού επιστημονικού προσωπικού, ασκεί κάθε άλλη αρμοδιότητα που του ανατίθεται από τον εσωτερικό κανονισμό ή με αποφάσεις του Δ.Σ.».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς έγινε το τροχαίο με τους επτά νεκρούς και οκτώ τραματίες στην Εγνατία: Εικόνες ντοκουμέντο

Τζένη Μπαλατσινού: Κινδύνευσε η ζωή μου στην τελευταία εγκυμοσύνη – Φύλακας-άγγελος μου ο Κικίλιας

Νέα μέτρα: Πώς θα μπαίνουν οι μη εμβολιασμένοι σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία