ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυφάδα: Ο δράστης ήταν άφαντος για χρόνια – Σκότωσε γιατί δεν τον βοηθούσε οικονομικά η μητέρα του

Σε εξέλιξη η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τις συνθήκες γύρω από την άγρια δολοφονία στη Γλυφάδα
Σε εξέλιξη η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τις συνθήκες γύρω από την άγρια δολοφονία στη Γλυφάδα
newsbomb.gr

«Ο δράστης είχε φύγει από το μαγαζί μετά τον θάνατο του πατέρα του και έλειπε για πολλά χρόνια καθώς δεν άντεχε την παρουσία του θύματος» λένε μάρτυρες για τη δολοφονία στη Γλυφάδα

Άφαντος εδώ και αρκετά χρόνια στη γειτονιά του ήταν ο 51χρονος που το πρωί της Πέμπτης σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στο Newsbomb.gr ο δράστης είχε να εμφανιστεί πολλά χρόνια στη γειτονιά καθώς έλειπε στο εξωτερικό.

«Ο δράστης είχε φύγει από το μαγαζί μετά τον θάνατο του πατέρα του και έλειπε για πολλά χρόνια καθώς δεν άντεχε την παρουσία του θύματος. Στη συνέχεια ταξίδεψε στο εξωτερικό αλλά εμφανίστηκε πρόσφατα και άρχισε να μένει στη θεία του» ανέφεραν κάτοικοι της γειτονιάς.

Παράλληλα ο δράστης φέρεται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, να είχε ανοίξει ένα κατάστημα με χρώματα στην Αργυρούπολη το οποίο όμως δεν πήγε καλά και έκλεισε. «Το θύμα ήταν καλός άνθρωπος, όμως ο δράστης θεωρούσε πως επηρέαζε πολύ τη μητέρα του. Ο δράστης πρέπει να είχε χρέη από την επιχείρηση που έκλεισε. Ζητούσε από τη μητέρα του χρήματα προκειμένου να ορθοποδήσει αλλά δεν του έδινε και θεωρούσε υπεύθυνο για αυτό τον σύντροφό της» επισημαίνουν οι ίδιες πηγές κάνοντας λόγο μάλιστα και για προβλήματα που ίσως ανέκυψαν με αφορμή κληρονομικά θέματα.

Θύτης και θύμα είχαν ιστορικό συγκρούσεων με τα προβλήματα να ξεκινούν από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του δράστη και η μητέρα του επέλεξε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με το 66χρονο θύμα.

Σήμερα γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας με τον 51χρονο να στήνει καρτέρι έξω απο το κατάστημα του άνδρα και να τον μαχαιρώνει μέχρι θανάτου με ένα τεράστιο στρατιωτικό μαχαίρι.

Δολοφονία στη Γλυφάδα: «Δεν είχα ακούσει να είχαν διαφορές»

Στην κάμερα του Newsbomb.gr μίλησε αυτόπτης μάρτυρας εξηγώντας πως μέχρι και σήμερα δεν είχε ακούσει να έχουν διαφορές ο θύτης με το θύμα. «Οι άνθρωποι ήταν ευγενέστατοι, και το θύμα και ο θύτης» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα δηλώσεις έκανε και η γυναίκα που ειδοποίησε την Αστυνομία μετά το φονικό. «Είδαμε τον άνθρωπο πεσμένο πάνω σε μία γλάστρα σε μία λίμνη αίματος. Είχε ακόμα σφυγμό. Ακούσαμε τζάμια να σπάνε και βγήκαμε έξω. Τον ακούσαμε να φωνάζει βοήθεια. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ» περιέγραψε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ της Πέμπτης

Θρήνος για την Παρασκευή Κερασιώτη: Πέθανε ο πατέρας της

Γλυφάδα: Οι μαρτυρίες λύνουν τον γρίφο της δολοφονίας - Γιατί σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Απογραφή 2021: Τι θα κερδίσουν όσοι αυτοαπογραφούν - Πώς θα μπείτε στην κλήρωση