ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυφάδα: Οι μαρτυρίες λύνουν τον γρίφο της δολοφονίας - Γιατί σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Άγρια δολοφονία στη Γλυφάδα με θύμα έναν 66χρονο
Άγρια δολοφονία στη Γλυφάδα με θύμα έναν 66χρονο
newsbomb.gr

Γλυφάδα: Μετά τη δολοφονία ο 51χρονος παραδόθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα

Δεν ήταν η πρώτη φορά που θύτης και θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε στη Γλυφάδα έρχονταν σε σύγκρουση με αφορμή τη σχέση του δεύτερου με την μητέρα του πρώτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, μεταξύ θύτη και θύματος υπήρχε ιστορικό. Ειδικότερα, τα προβλήματα φαίνεται ότι ξεκίνησαν όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του δράστη και η μητέρα προχώρησε σε σχέση με το θύμα. «Ο δράστης είχε φύγει από το μαγαζί μετά τον θάνατο του πατέρα του και έλειπα για πολλά χρόνια γιατί δεν άντεχε την παρουσία του θύματος. Στη συνέχεια ταξίδεψε στη Δανία αλλά εμφανίστηκε πρόσφατα και άρχισε να μένει στη θεία του» αναφέρουν πηγές από την περιοχή.

Παράλληλα ο δράστης φέρεται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, να είχε ανοίξει ένα κατάστημα με χρώματα στην Αργυρούπολη το οποίο όμως δεν πήγε καλά και έκλεισε. «Το θύμα ήταν καλός άνθρωπος, όμως ο δράστης θεωρούσε πως επηρέαζε πολύ τη μητέρα του. Ο δράστης πρέπει να είχε χρέη από την επιχείρηση που έκλεισε. Ζητούσε από τη μητέρα του χρήματα προκειμένου να ορθοποδήσει αλλά δεν του έδινε και θεωρούσε υπεύθυνο για αυτό τον σύντροφό της» επισημαίνουν οι ίδιες πηγές κάνοντας λόγο μάλιστα και για προβλήματα που ίσως ανέκυψαν με αφορμή κληρονομικά θέματα.

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Τι εξετάζουν οι Αρχές

Την ίδια ώρα οι άνδρες της Ασφάλειας προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το κίνητρο πίσω από την άγρια δολοφονία.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί το κίνητρο πίσω από τo έγκλημα είναι η απέχθεια του δράστη προς το θύμα. «Ο δράστης δεν μπορούσε να αποδεχθεί πως η μητέρα του έχει σχέση με το θύμα. Η σχέση τους κρατούσε πολλά χρόνια ωστόσο ο δράστης ποτέ δεν δέχθηκε πως η μητέρα του θα είναι με τον άνθρωπο αυτόν. Μετά τη δολοφονία ήταν ψύχραιμος. Το είχε αποφασίσει» ανέφεραν στο Newsbomb.gr καλά ενημερωμένες πηγές.

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας

Δολοφονία στη Γλυφάδα: «Δεν είχα ακούσει να είχαν διαφορές»

Στην κάμερα του Newsbomb.gr μίλησε αυτόπτης μάρτυρας εξηγώντας πως μέχρι και σήμερα δεν είχε ακούσει να έχουν διαφορές ο θύτης με το θύμα. «Οι άνθρωποι ήταν ευγενέστατοι, και το θύμα και ο θύτης» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα δηλώσεις έκανε και η γυναίκα που ειδοποίησε την Αστυνομία μετά το φονικό. «Είδαμε τον άνθρωπο πεσμένο πάνω σε μία γλάστρα σε μία λίμνη αίματος. Είχε ακόμα σφυγμό. Ακούσαμε τζάμια να σπάνε και βγήκαμε έξω. Τον ακούσαμε να φωνάζει βοήθεια. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ» περιέγραψε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για την Παρασκευή Κερασιώτη: Πέθανε ο πατέρας της

Survivor Spoiler: Οι 12 παίκτες που ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο (photos)

Γλυφάδα: Εδώ σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του ο 51χρονος - Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

Απογραφή 2021: Τι θα κερδίσουν όσοι αυτοαπογραφούν - Πώς θα μπείτε στην κλήρωση