ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο συζυγοκτόνος της Αλεξανδρούπολης

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο συζυγοκτόνος της Αλεξανδρούπολης
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο συζυγοκτόνος της Αλεξανδρούπολης
Φωτογραφία αρχείου

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο σύζυγος της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών 10, 8 και 3,5 ετών, η οποία κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης (9/12) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις αποκαλύψεις για τον θάνατο της νεαρής μητέρας στην Αλεξανδρούπολη. Λίγο μετά τις 12.00 προσήχθη από αστυνομικούς ο σύζυγός της, με τους γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας να τον κατηγορούν για τη δολοφονία της.

Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί αφότου έμαθε ότι η γυναίκα του πέθανε, ωστόσο εντοπίστηκε και οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της 29χρονης κοπέλας που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στην Αλεξανδρούπολη ήταν αυτός που αντιλήφθηκε τι πραγματικά συμβαίνει και κίνησε τη διαδικασία για να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τη δολοφονία της κόρης του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο ξυλοδαρμός σημειώθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2021, όταν η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου άφησε την τελευταία της πνοή. Όπως είπε τότε ο σύζυγος του θύματος, τα τραύματα ήταν συνέπεια πτώσης από σκάλες.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Νewsbomb.gr ότι ο δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά, ενώ όλες οι ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. έγιναν στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αλεξανδρούπολη: Ο πατέρας ανακάλυψε την αλήθεια για τον ξυλοδαρμό της 29χρονης από τον σύζυγό της

Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της από κορονοϊό - «Κατέρρευσε» στον αέρα της εκπομπής

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το χάπι για το βάρος, οι απιστίες και το «την άκουσα» από την επιτυχία