ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πώς έγινε η μαφιόζικη επίθεση στη Γλυφάδα: Έριξαν πέντε σφαίρες - Το προφίλ του επιχειρηματία

Γλυφάδα πυροσβεστική
Οι ένοπλοι ήθελαν να στείλουν μήνυμα στον επιχειρηματία
Newsbomb.gr

Τουλάχιστον πέντε σφαίρες δέχτηκε ο 43χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος έγινε στόχος μαφιόζικης επίθεσης στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Γλυφάδα

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 43χρονος βρισκόταν στις 20:50, βράδυ Παρασκευής, σταματημένος στο φανάρι μέσα στο αυτοκίνητό του μάρκας Smart. Τότε δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τον πλησίασαν και άνοιξαν πυρ εναντίον του από πολύ κοντινή απόσταση. Μία από τις σφαίρες τραυμάτισε τον 43χρονο ψηλά στο χέρι. Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Η πρώτη εικόνα που έχει η ΕΛ.ΑΣ. δείχνει ότι οι ένοπλοι ήθελαν να του στείλουν μήνυμα και όχι να τον σκοτώσουν. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θα του πάρουν κατάθεση για να διαλευκάνουν την υπόθεση, αν και σε αυτού του είδους τις επιθέσεις, όπως λένε αστυνομικές πηγές, τα στόματα μένουν κλειστά. Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί θα διερευνήσουν με ποιους είχε διαφορές ο στόχος της ένοπλης ενέδρας.

Ο επιχειρηματίας που έγινε στόχος δραστηριοποιείται στο χώρο των καυσίμων. Διαχειρίζεται πρατήρια σε Αθήνα και Πειραιά, ενώ στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με πρόσωπο που δολοφονήθηκε από «επαγγελματίες» εκτελεστές στη δυτική Αττική. Ο 43χρονος είχε γίνει στο παρελθόν χορηγός ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.