ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Διαβόητοι Σέρβοι «άνοιξαν» γνωστό κατάστημα στην Κηφισιά – Αγγελία της Ιντερπόλ

Διαβόητοι Σέρβοι «άνοιξαν» γνωστό κατάστημα στην Κηφισιά – Αγγελία της Ιντερπόλ
Για τους Σέρβους υπήρχε διεθνές ένταλμα σύλληψης
INTIME

Οι δύο Σέρβοι παραβίασαν γνωστό κατάστημα ρούχων στην Κηφισιά και αφαίρεσαν εμπορεύματα πολύ μεγάλης αξίας όπως ρούχα και παπούτσια.

Δύο Σέρβοι οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Δεκεμβρίου 2021 «άνοιξαν» γνωστό κατάστημα που πουλάει ρούχα και υποδήματα στην Κηφισιά, συνελήφθησαν από την Ασφάλεια.

Οι συλλήψεις έγιναν στις 23 Δεκεμβρίου στον Πειραιά και στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για έναν 49χρονο Σέρβο που είναι δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού και έναν 37χρονο Σέρβο που καταζητούνταν από την Ιντερπόλ με «ερυθρά αγγελία» για μεγάλες απάτες που διέπραξε στη χώρα του.

Οι δύο Σέρβοι παραβίασαν γνωστό κατάστημα ρούχων στην Κηφισιά και αφαίρεσαν εμπορεύματα πολύ μεγάλης αξίας (ρούχα και παπούτσια). Ο 49χρονος είχε παραβιάσει τακτικά άδεια που του είχε χορηγηθεί από τις φυλακές Αλικαρνασσού και δεν επέστρεψε στις 25 Φεβρουαρίου του 2021 ως όφειλε. Ο δραπέτης είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη για διακεκριμένες κλοπές.

Ο συνεργός του, ηλικίας 37 ετών, καταζητούνταν με «ερυθρά αγγελία» για κλοπή και απάτες.

Για τη σύλληψή τους είχε συγκροτηθεί ειδικό κλιμάκιο της Ασφάλειας. Όταν ο 49χρονος δραπέτης οδηγήθηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς επέδειξε πλαστή αστυνομική ταυτότητα και πλαστό δίπλωμα οδήγησης που ανήκε σε άλλο πρόσωπο. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Αυτοί είναι οι νέοι περιορισμοί για νυχτερινά κέντρα, μάσκες, γήπεδα και τηλεργασία

Χαμός στον αέρα με Μαλέσκου και Χαλκιά: «Για σένα κούκλα μου», «το όνομά μου είναι Ιωάννα»

Πάτρα: «Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό», είπε ο 42χρονος λίγες ώρες πριν από το μοιραίο τροχαίο