ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Σάλος από καταγγελία 24χρονης για βιασμό από επιχειρηματίες - Οι επίμαχες αναρτήσεις

Θεσσαλονίκη: Σάλος από καταγγελία 24χρονης για βιασμό από επιχειρηματίες - Οι επίμαχες αναρτήσεις
Θεσσαλονίκη: Η καταγγελία για τον βιασμό της 24χρονης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οδήγησε σε μια σύλληψη στις 2 Ιανουαρίου
PIXABAY

Θεσσαλονίκη: Η καταγγελία για τον βιασμό της 24χρονης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οδήγησε σε μια σύλληψη στις 2 Ιανουαρίου

Σάλος έχει προκληθεί στη Θεσσαλονίκη μετά την καταγγελία βιασμού 24χρονης σε πολυτελές ξενοδοχείο με εμπλοκή γνωστών επιχειρηματιών και προσώπων που συνδέονται με καταστήματα εστίασης.

Η επίσημη ενημέρωση από αστυνομικές πηγές για το περιστατικό έγινε στις 2 Ιανουαρίου, μετά την καταγγελία της κοπέλας η οποία, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οδήγησε στη σύλληψη ενός 27χρονου.

Η υπόθεση απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη έκταση όταν σε ανάρτησή του στα social media το ένα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα φέρεται να παραδέχθηκε όλα όσα συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας makthes.gr η 24χρονη βρισκόταν με την παρέα της σε μαγαζί της παραλιακής, με το οποίο φέρεται να συνδέεται ο άντρας που έκανε την δημοσίευση στο Instagram και παραδέχθηκε την εμπλοκή του. Όπως αναφέρουν πηγές, ο συγκεκριμένος άντρας πρότεινε στην 24χρονη και στην παρέα της να συνεχίσουν την διασκέδαση στο πάρτι που έστησαν ο ίδιος και κάποιοι επιφανείς επιχειρηματίες στο ξενοδοχείο.

Kατά την ίδια πηγή οι δράστες φέρονται να έριξαν από την αρχή ουσίες στο ποτό της νεαρής κοπέλας με αποτέλεσμα η ίδια, όταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο, να φέρεται να άφησε τους φίλους της να φύγουν και να ζήτησε δωμάτιο από το ξενοδοχείο για να κοιμηθεί, διότι δεν αισθανόταν ικανή να σταθεί στα πόδια της. Όπως αναφέρουν στο makthes.gr οι ίδιες πηγές, οι φερόμενοι ως δράστες βρήκαν την κοπέλα στο διάδρομο του ξενοδοχείου σχεδόν σε λιπόθυμη κατάσταση. Τότε, φέρονται να την οδήγησαν στο δωμάτιο τους και να την βίασαν.

Οι αστυνομικές αρχές αμέσως μετά την καταγγελία της 24χρονης άρχισαν τις έρευνες και προχώρησαν σε σύλληψη ενός ατόμου φερόμενου ως δράστη. Συγκεκριμένα, στις 2 Ιανουαρίου η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου, όπου ανακοίνωσε την σύλληψη 27χρονου για την καταγγελία της κοπέλας. Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή και ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η παραδοχή και η συγγνώμη

Τον ασκό του Αιόλου για την υπόθεση άνοιξε ξανά η δημόσια παραδοχή και συγνώμη του ανθρώπου που φέρεται να πίεσε, όπως λέει και ο ίδιος, την 24χρονη να βρεθεί στο πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου.

«Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη» ανέφερε στο Instastory του, λαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που το αναλογεί για το περιστατικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Ποιες είναι πρώτες στη λίστα - Πότε θα ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα

Survivor Spoiler 15/1: Απίστευτες κατηγορίες από τον Κατσαούνη - «Μας τάζει δουλειές...» (vid)

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα ψύχους – Πότε θα χτυπήσει, τι λένε Αρναούτογλου, Μαρουσάκης

Survivor: Οι «καυτές» φωτογραφίες της Μυριέλλας Κουρεντή