ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πάνος Νάτσης: Φονική σύγκρουση με βαρύ όχημα– Πώς έχασε τη ζωή του (photos)

Πάνος Νάτσης
Θανατηφόρο τροχαίο για τον ηθοποιό Πάνο Νάτση
Instagram

Με ένα βαρύ όχημα που μετέφερε μπάζα στην περιοχή του Μεταξουργείου στο κέντρο της Αθήνας συγκρούστηκε η μοτοσικλέτα του 31χρονου, Πάνου Νάτση, με τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο του άτυχου ηθοποιού.

Αστυνομικές πηγές περιγράφουν στο Newsbomb.gr πώς έγινε το δυστύχημα. Ο Πάνος Νάτσης κινούνταν με τη μηχανή του στους δρόμους του Μεταξουργείου όταν στις 6.30 το πρωί του Σαββάτου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με βαρύ όχημα το οποίο μετέφερε μπάζα, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Σύμφωνα με αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και η μηχανή του ηθοποιού κινούνταν κάθετα στην οδό Κεραμεικού. Οι δύο κάθετοι δρόμοι τέμνονται στη συμβολή τους. Στη διασταύρωση ένα από τα δύο οχήματα έπρεπε να σταματήσει για να αποτραπεί η σύγκρουση (στο σημείο δεν υπάρχει φανάρι).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, ο ηθοποιός είχε μπροστά του «Stop» (αν και είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα). Τελικά κανένα όχημα δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα η μηχανή να συγκρουστεί με το βαρύ όχημα και ο οδηγός της να βρει τραγικό θάνατο στην άσφαλτο. Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος σταμάτησε αμέσως και προσπάθησε να βοηθήσει τον τραυματισμένο ηθοποιό. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας οι οποίοι συνέλαβαν τον οδηγό του φορτηγού για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όπως προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις ανεξάρτητα με το ποιος έχει την υπαιτιότητα για το δυστύχημα.

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός πριν το δυστύχημα διασκέδαζε με τους συνεργάτες του στην παράσταση στην οποία συμμετείχε. Η έρευνα της Τροχαίας είναι σε εξέλιξη, ενώ θα αξιοποιηθεί βιντεοληπτικό υλικό.

Ποιος ήταν ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης είχε γεννηθεί στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».

Το θανατηφόρο τροχαίο

Ο ηθοποιός φαίνεται πως πριν το θανατηφόρο τροχαίο είχε περάσει όμορφες στιγμές παρέα με συναδέλφους του στα γενέθλια στενής τους φίλης, κάτι το οποίο γνωστοποίησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, μέσω ανάρτησης του στα social media.

Μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και συνεργάτες του από την παράσταση που συμμετείχε, γιόρταζαν τα γενέθλια της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Στην επιστροφή, είχε το μοιραίο δυστύχημα με τη μηχανή του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα o ηθοποιός Πάνος Νάτσης