MEDIA

Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα o ηθοποιός Πάνος Νάτσης

O Πάνος Νάτσης
O Πάνος Νάτσης
Ιnstagram

Ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου, σε ηλικία μόλις 31 ετών. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο χώρο του θεάματος

Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία μόλις 31 ετών. Είχε βγει να διασκεδάσει το βράδυ και είχε το μοιραίο τροχαίο που του έκοψε απροσδόκητα το νήμα της ζωής.

Η είδηση του τραγικού θανάτου του, σκόρπισε θλίψη στον χώρο του θεάματος καθώς θεωρούνταν ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς της γενιάς του. Το 2015 συμμετείχε στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» αλλά και στο επεισόδιο «Κόκκινο» της «10ης Εντολής».

Ευρύτερα γνωστός έγινε το 2016 με το ρόλο του στην κωμική σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας», όπου ενσάρκωσε το ρόλο του Κωνσταντή. Στην συνέχεια έλαβε μέρος στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» ενώ επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη,«Σέρρες»

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη». Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ποιος ήταν ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης είχε γεννηθεί στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».

Το θανατηφόρο τροχαίο

Ο ηθοποιός φαίνεται πως πριν το θανατηφόρο τροχαίο είχε περάσει όμορφες στιγμές παρέα με συναδέλφους του στα γενέθλια στενής τους φίλης, κάτι το οποίο γνωστοποίησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, μέσω ανάρτησης του στα social media.

Μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και συνεργάτες του από την παράσταση που συμμετείχε, γιόρταζαν τα γενέθλια της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Στην επιστροφή, είχε το μοιραίο δυστύχημα με τη μηχανή του.