ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Το DNA έδειξε τον δολοφόνο του Άλκη – «Μιλούν» και τα κινητά με άρση του απορρήτου

Θεσσαλονίκη: Το DNA έδειξε τον δολοφόνο του Άλκη – «Μιλούν» και τα κινητά με άρση του απορρήτου

«Κλειδί» στην υπόθεση της δολοφονίας του νεαρού Άλκη Καμπανού το μαχαίρι των 30 εκατοστών στο οποίο βρέθηκαν αποτυπώματα του δράστη και αίμα του θύματος.

Βεβαιώνεται και επιστημονικά πλέον η εμπλοκή του 23χρονου Αλβανού στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας προς Τρίτη 2 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αίμα του 19χρονου και αποτυπώματα του 23χρονου βρέθηκαν στο μαχαίρι του φόνου στη Θεσσαλονίκη, ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ βρέθηκε DNA του θύματος και συγκεκριμένα αίμα του άτυχου νεαρού και αποτυπώματα του κατηγορούμενου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πάνω στο μαχαίρι υπάρχουν αποτυπώματα και άλλων ατόμων, πιθανότατα μελών της συμμορίας που χτύπησε και στη συνέχεια ενεπλάκη στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Όπως τονίζουν στην ΕΛ.ΑΣ. το μαχαίρι 30 εκατοστών του εγκλήματος είναι το «κλειδί» για να βρεθούν και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι. Όπως μεταδόθηκε στο δελτίο του Star, η ΕΛΑΣ προχωρά σε αντιπαραβολή αποτυπωμάτων για να εντοπίσει και άλλους συμμετέχοντες.

Σχετικά με τις κηλίδες αίματος στο λευκό ΙΧ του δράστη, οι αστυνομικοί είναι σίγουροι πως πρόκειται για DNA του Άλκη ενώ αναμένεται και η επιστημονική εξακρίβωση.
Ήδη, έχει ταυτοποιηθεί ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ οι έρευνες της ΕΛΑΣ είναι στην ίδια κατεύθυνση καθώς κάνουν εφόδους σε συνδέσμους της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, έχει ζητηθεί και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, με τους αστυνομικούς να κάνουν ανάλυση των κλήσεων, ψάχνοντας στοιχεία από το κινητό του 23χρονου για να βρουν με ποιους μίλησε πριν και μετά το άγριο έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Μια προσαγωγή στον σύνδεσμο Αμπελοκήπων - Η ΕΛ.ΑΣ. και σε συνδέσμους Άρη και Ηρακλή