ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Μια προσαγωγή στον σύνδεσμο Αμπελοκήπων - Η ΕΛ.ΑΣ. και σε συνδέσμους Άρη και Ηρακλή

Έφοδος σε συνδέσμους οπαδών
Intime

Η ΕΛ.ΑΣ. κλιμακώνει τις έρευνες της για να βρεθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και ήδη προχώρησε σε μια προσαγωγή από τον σύνδεσμο των Αμπελοκήπων - Έφοδοι σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή

Η Αστυνομία αναζητά τον οδηγό του δεύτερου οχήματος το βράδυ της μοιραίας επίθεσης στον Άλκη και τους φίλους του.

Η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει ποιο είναι το πρόσωπο που οδηγούσε το δεύτερο όχημα και τον αναζητά παντού. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πλαίσιο των εφόδων βρέθηκε και στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας. Σε περίπτωση που προκύψουν στοιχεία τότε η προσαγωγή μπορεί να μετατραπεί σε σύλληψη.

Να θυμίσουμε ότι ο 23χρονος συλληφθείς ήδη έχει καταδικαστεί και του έχει επιβληθεί η πρώτη ποινή, των τεσσάρων ετών και τριών μηνών χωρίς αναστολή, για τα ευρήματα στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στον οποίο έγινε έλεγχος πριν από μερικά 24ωρα.

Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και σε συνδέσμους Άρη και Ηρακλή

Η αστυνομία συνεχίζει τις εφόδους σε συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη, με την έρευνα να μην περιορίζεται μόνο σε αυτούς του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το grtimes.gr αστυνομικοί βρίσκονται μέσα στον σύνδεσμο του Άρη, ο οποίος στεγάζεται κοντά στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» στο Χαριλάου. Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε και στην Αυτόνομη θύρα 10 του Ηρακλή στην πλατεία Αριστοτέλους.

Άλκης Καμπανός: Εντοπίστηκε νέο φονικό όπλο στο σημείο της δολοφονίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, λίγα μέτρα από το σημείο του εγκλήματος βρέθηκε μια ματσέτα, για την οποία θα εξεταστεί εάν την έφεραν πάνω τους οι δράστες της αιματηρής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 19χρονου.

Το εν λόγω φονικό όπλο εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, από δημοσιογράφο του Live News και έναν οδοκαθαριστή, στην άκρη του δρόμου, κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην οδό Νικολάου Πλαστήρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Η Αστυνομία ταυτοποίησε τους συνεργούς του 23χρονου