ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία Άλκη: Ποιοι είναι οι τέσσερις συλληφθέντες - Εντάλματα για έξι ακόμα άτομα

Δολοφονία Άλκη: Ποιοι είναι οι τέσσερις συλληφθέντες
Ταυτοποίηση νέων υπόπτων που εμπλέκονται στη δολοφονία
Intime News

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Οι πρώτες πληροφορίες για τους συλληφθέντες

Σε συλλήψεις τεσσάρων εμπλεκόμενων στη δολοφονική επίθεση με θύμα τον 19χρονο Άλκη Καμπανό προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής (6/2). Πρόκειται για τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό, εκ των οποίων τρεις στους τέσσερις είναι σεσημασμένοι. Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας από 20 έως 23 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σήμερα εκδόθηκαν συνολικά δέκα εντάλματα σύλληψης και εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τέσσερις εκ των εμπλεκομένων. Ταυτοποιήθηκαν άλλοι έξι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα εντάλματα σύλληψης αφορά και στον 20χρονο, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος διέφυγε στη χώρα του λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Άλκη.

«Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για την δικαιοσύνη, για την πολιτεία συνολικά, η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό», τόνισε από την πλευρά του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα απολογείται ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις νέες συλλήψεις:

«Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα εντάλματα σύλληψης.

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις εκ των εμπλεκομένων. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άλκης Καμπανός – Ελένη Τοπαλούδη: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας - Πώς γνωριζόντουσαν

Δολοφονία Άλκη: Συγκλονιστική μαρτυρία - «Εντάξει; Tον καθαρίσατε;»