ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ανδραβίδα: «Βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά» - Ο απίστευτος κυνισμός του μακελλάρη

O «μακελάρης της Ανδραβίδας»
O «μακελάρης της Ανδραβίδας»

Ανδραβίδα: Απίστευτος κυνισμός του δράστη που ζητούσε την επιείκεια αστυνομικών – «Βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά»

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο φως πληροφορίες που φανερώνουν το θράσος και τον κυνισμό του μακελάρη.

Αρχικά, ενοχλήθηκε που οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 15.000 ευρώ στο σπίτι του. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε σε εμβρόντητο αξιωματικό. Η έγνοιά του ήταν τα λεφτά.

Ακολούθησε η δεύτερη πρόκληση. Απευθυνόμενος στον ίδιο αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά». Με άλλα λόγια, προσπερνούσε κυνικά το απίστευτο κακό που είχε προκαλέσει με τέσσερις φόνους και κοίταζε το τομάρι του…

Να σημειωθεί ότι ο 60χρονος θα απολογηθεί σήμερα για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής οδηγήθηκε στα δικαστήρια Αμαλιάδας για να απολογηθεί. Ο 60χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι σήμερα για την απολογία του. Κατά την άφιξη του ιδιοκτήτη του σπιτιού που έμενε η οικογένεια στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο που μαζεύτηκε στο σημείο, ενώ όταν βγήκε από το αμάξι, κάποιοι του φώναξαν: «Γιατί τα παιδιά;».

«Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», φέρεται να είπε αστυνομικούς που διεξήγαγαν την ανάκριση. Ο 60χρονος, κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι.

Ο δράστης χρησιμοποίησε μαξιλάρι για «σιγαστήρα»

Όπως προκύπτει από τις έρευνες ο 60χρονος δολοφόνος δολοφόνησε την 47χρονη μητέρα, βάζοντας ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό της ως σιγαστήρα και πυροβόλησε μία φορά.

Τον σύζυγό της τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης πυροβόλησε το ζευγάρι στο κρεβάτι την στιγμή που κοιμόταν.

Στις ανακοινώσεις που έγιναν την Κυριακή από την αστυνομία, έγινε γνωστό πως δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί, επειδή ο δράστης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τα θύματά του. Όσον αφορά τους φόνους των δύο βρεφών της οικογένειας, ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει.

Ο δολοφόνος στον τόπο του εγκλήματος λίγο μετά το τετραπλό φονικό

Τη στιγμή που ο «μακελάρης» της Ανδραβίδας διέφυγε πεζός μετά την αποτρόπαια πράξη του, προς το σπίτι του, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά του.

Στο αποκλειστικό φωτογραφικό ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Newsbomb.gr, ο 60χρονος φαίνεται να επιβιβάζεται σε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και να φεύγει.

Δείτε την gallery:

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών το βράδυ της 04/03 ο «μακελάρης» εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, να οδηγεί το όχημά που φαίνεται στο βίντεο, στο Μιντιλόγλι Πατρών και έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ακινητοποιήθηκε στην Πάτρα.

Στη συνέχεια προσήχθη αρχικά στο Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγου Απόστολου Μαρτζάκλη «η εξιχνίαση του εγκλήματος και η σύλληψη του δράστη, είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας και με κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Δείτε την gallery:

Κακοποιούσε τις συζύγους και τα παιδιά του

Από βίαιες πράξεις και ρατσιστικά ξεσπάσματα, χαρακτηριζόταν η συμπεριφορά «μακελάρης της Ανδραβίδας» σύμφωνα με όσα μεταδίδει το patrisnews.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο αρκετά βίαιο. Όσο ζούσε με την οικογένεια του (σ.σ. είναι χωρισμένος, πατέρας δύο παιδιών) ο δράστης φέρεται να κακοποιούσε τόσο λεκτικά, όσο και σωματικά τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Η συνεχόμενη κακοποιητική συμπεριφορά του 60χρονου οδήγησε τις δύο γυναίκες να τον εγκαταλείψουν και να ζητήσουν διαζύγιο, παίρνοντας τα παιδιά τους μαζί.

Διαβάστε επίσης:

Ανδραβίδα: Απολογείται σήμερα ο μακελάρης - Χρησιμοποίησε μαξιλάρι για σιγαστήρα