ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Απαγωγή Κυπαρίσση: Στο Κολωνάκι μετά από γεύμα έπιασαν τους δράστες

Απαγωγή Κυπαρίσση: Στο Κολωνάκι μετά από γεύμα έπιασαν τους δράστες
Απαγωγή Κυπαρίσση: Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις απαγωγείς στο Κολωνάκι
INTIME

Απαγωγή Κυπαρίσση: Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις απαγωγείς στο Κολωνάκι

«Ξινή» φαίνεται ότι βγήκε στους απαγωγείς του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση η επιλογή να «πανηγυρίσουν» στο Κολωνάκι την επιτυχή, όπως πίστευαν, τότε ολοκλήρωση της αρπαγής του θύματός τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση και είχαν καταλήξει στην ταυτότητα των απαγωγέων τους περίμεναν στη συμβολή των οδών Ομήρου και Ακαδημίας στο Κολωνάκι, δίπλα σε ένα εστιατόριο στο οποίο κατά τις ίδιες πληροφορίες οι τρεις συλληφθέντες είχαν πάει να γιορτάσουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι το ζευγάρι και ο συνεργός τους που συνελήφθησαν για την απαγωγή αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς που επιχείρησαν να τους περάσουν χειροπέδες.

Απαγωγή Κυπαρίσση: Ψάχνουν τον «Γρηγόρη»

Την ίδια ώρα με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό ασύλληπτου απαγωγέα, ο οποίος κατονομάστηκε από τον 34χρονο «εγκέφαλο» της υπόθεσης ως ένας από τους δράστες της απαγωγής του επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση.

Το πρόσωπο αυτό, όπως έγραψε το πρωί της Τρίτης το Newsbomb.gr, φέρεται να ονομάζεται «Γρηγόρης» και να είχε παρουσία στα δύο κρησφύγετα όπου κρατήθηκε ο όμηρος. Το στοιχείο αυτό δίνει νέα διάσταση στις έρευνες, καθώς φαίνεται ότι ο κύκλος των συλλήψεων δεν έχει ακόμα κλείσει.

Ο 34χρονος «εγκέφαλος» της απαγωγής, αφού ομολόγησε τις πράξεις του, στη συνέχεια φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι αποφάσισε να οργανώσει την αρπαγή του Κυπαρίσση τον Δεκέμβριο του 2021, φτιάχνοντας μία ομάδα που αποτελούνταν από τον 41χρονο (επίσης συλληφθέντα) και άτομο με το όνομα «Γρηγόρης» που δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί και παραμένει ασύλληπτο. Το όνομα «Γρηγόρης» αναφέρεται στη δικογραφία στη λίστα με τους κατηγορουμένους.

Διαβάστε επίσης:

Απαγωγή Κυπαρίσση - Αποκάλυψη: Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τον «Γρηγόρη» - Τον κατονόμασε ο «αρχηγός»