ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τον «σάτυρο» της Κυψέλης – Τι κατήγγειλαν δύο κορίτσια

Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τον «σάτυρο» της Κυψέλης – Τι κατήγγειλαν δύο κορίτσια

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικοί στην περιοχή της Κυψέλης για τον εντοπισμό «σάτυρου», ο οποίος φέρεται να εξαπολύει σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Συγκεκριμένα στην Ασφάλεια έχουν φτάσει δύο καταγγελίες νεαρών κοριτσιών, μπροστά στις οποίες εμφανίστηκε και τις τρομοκράτησε με τις άσεμνες πράξεις του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, το πρώτο συμβάν καταγράφηκε τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής, όταν δύο φίλες επέστρεφαν στο σπίτι της πρώτης στην περιοχή της Κυψέλης.

Λίγα μέτρα πριν φτάσουν στην πολυκατοικία αντιλήφθηκαν ότι άγνωστος άνδρας της ακολουθεί. Τότε επιτάχυναν το περπάτημά τους και μπήκαν γρήγορα στην πολυκατοικία, κλειδώνοντας την πόρτα για να προστατευτούν. Εκεί, από τον κοινόχρηστο χώρο της εισόδου, είδαν τον άγνωστο να κατεβάζει το παντελόνι και το εσώρουχο του, επιδεικνύοντας τα γενετικά του όργανα και προχωρώντας σε άσεμνες πράξεις.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το επόμενο βράδυ ο «σάτυρος» εμφανίστηκε και πάλι στη μία από τις δύο κοπέλες –την ώρα που επέστρεφε σπίτι της- και επιχείρησε να την ακολουθήσει. Τότε η νεαρή άρχισε να φωνάζει «βοήθεια» και ο άγνωστος έφυγε τρέχοντας, φοβούμενος ότι μπορεί να φτάσει στο σημείο η Αστυνομία ή κάποιος περαστικός. Αυτό που τρομοκράτησε τη νεαρή είναι ότι ο άντρας αυτός φαίνεται ότι την παρακολουθούσε.

Οι δύο φίλες κατήγγειλαν τα περιστατικά στην ΕΛ.ΑΣ., έδωσαν στους αστυνομικούς τα υψομετρικά χαρακτηριστικά του δράστη και ότι άλλο θυμόντουσαν από τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και τα ρούχα του. Η καταγγελία εξετάζεται με προσοχή από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, ενώ γίνεται έρευνα για το εάν έχουν καταγγελθεί άλλα παρόμοια περιστατικά στην περιοχή ή ο συγκεκριμένος «σάτυρος» έχει βάλει στο στόχαστρο τη συγκεκριμένη κοπέλα.

Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί είναι σε εγρήγορση στην Κυψέλη για τη σύλληψή του, πριν εμφανιστεί ξανά και τρομοκρατήσει κάποια γυναίκα.