ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ντοκιμαντέρ για τη ραπ μουσική: Τι αποκάλυψε έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. για τους πυροβολισμούς

Ντοκιμαντέρ για τη ραπ μουσική
Ο 33χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μενίδι

Ένα μικρό οπλοστάσιο βρέθηκε από την Αστυνομία σε σπίτι στο Μενίδι, στο πλαίσιο της έρευνας για τη σύλληψη του άντρα που πόζαρε σε ντοκιμαντέρ του βρετανικού Vice με αυτόματο όπλο πυροβολώντας στον αέρα.

Αναλυτικότερα, στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα Καλάσνικοφ με 2 γεμιστήρες, μία επαναληπτική καραμπίνα με δύο γεμιστήρες, 109 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, ένας αναλογικός ασύρματος, 72 αναβολικά χάπια και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 33χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μενίδι. Όλα ξεκίνησαν όταν στην ΕΛ.ΑΣ. έφτασε η πληροφορία για βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο εμφανίζεται άτομο που φοράει μάσκα να κρατάει στα χέρια του πυροβόλο όπλο και να πυροβολεί τέσσερις φορές στον αέρα ευρισκόμενος μέσα σε αυλή σπιτιού στο Μενίδι.

Από την προανακριτική έρευνα, εξακριβώθηκε η διεύθυνση της οικίας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι παρουσία εισαγγελικού λειτουργού. Στο χώρο βρισκόταν 28χρονη, η οποία επίσης συνελήφθη.

Την ώρα της αστυνομικής εφόδου στο σπίτι δεν βρισκόταν ο 33χρονος, ο οποίος παρουσιάστηκε ακολούθως στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής για να παραδοθεί. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτι στο Μενίδι: Πόζαρε με πυροβόλο όπλο σε ντοκιμαντέρ του Vice