ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βίντεο από τη φωτιά στο γνωστό κλαμπ του Μετς – Τι ψάχνει η Πυροσβεστική

Βίντεο από τη φωτιά στο γνωστό κλαμπ του Μετς – Τι ψάχνει η Πυροσβεστική
Στιγμή από την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
InTime / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο δώμα του γνωστού κλαμπ όπου ξέσπασε φωτιά στην οδό Αρδηττού στο Μετς επικεντρώνεται η έρευνα των ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής που αναζητούν τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, η έρευνα επικεντρώνεται σε παγομηχανή και σε ψυγεία που υπήρχαν στο δώμα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν από εκεί ξεκίνησε η φωτιά. Εάν υπήρξε κάποιο βραχυκύκλωμα ή οποιαδήποτε άλλο πρόβλημα. Έναν όροφο κάτω υπήρχε κουζίνα με φιάλες υγραερίου, χωρίς ευτυχώς να επεκταθούν εκεί οι φλόγες.

Οι ίδιες πηγές πληροφόρησης αναφέρουν ότι η Πυροσβεστική θα πάρει κατάθεση από το μοναδικό άνθρωπο που βρισκόταν στο κτίριο την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά. Πρόκειται για έναν φύλακα, ο οποίος είδε τις φλόγες αλλά ήταν αδύνατο να αντιδράσει και να κάνει οτιδήποτε.

Το κλαμπ είχε ανακοινώσει στα social media το «opening» του για την καλοκαιρινή περίοδο, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο όταν και θα άνοιγε για πρώτη φορά και η βεράντα της ταράτσας με θέα την Ακρόπολη.

Διαβάστε επίσης:

Έσβησε η φωτιά στο εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνες καταστροφής