ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πατήσια: Νέες αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα - «Μου έκανε μαγκιές και τον σκότωσα»

Πατήσια: Νέες αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα - «Μου έκανε μαγκιές και τον σκότωσα»

Πατήσια: Ο 59χρονος δολοφόνος ομολόγησε στους αστυνομικούς πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον αδερφό του επειδή του έκανε... μαγκιές!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία στα Πατήσια, όπου ένας 59χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 69χρονο αδελφό του και στη συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα όπου και παραδόθηκε.

Η ανθρωποκτονία φέρεται να έλαβε χώρα στις 5:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 59χρονος ήταν πρώην αστυνομικός

Ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και με ασυνάρτητο τρόπο έλεγε στους αστυνομικούς φράσεις όπως ότι σκότωσε τον αδελφό του «γιατί του έκανε μαγκιές». Μάλιστα, όταν παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα, είπε στους εμβρόντητους αστυνομικούς «γεια σας, σκότωσα τον αδερφό μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν εθισμένος με τον τζόγο και ζητούσε συνεχώς δανεικά από τον αδερφό του, ενώ γείτονες τονίζουν πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο δράστης αφού αποκάλυψε τα στοιχεία, αλλά όχι και τα κίνητρά του, οδήγησε τους αστυνομικούς στην οδό Καυτατζόγλου στα Πατήσια, όπου και βρέθηκε το θύμα μαχαιρωμένο πολλές φορές σε λαιμό και θώρακα, μέσα στο σπίτι του. Εκεί, έγινε και η ταυτοποίηση, και επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για τον αδερφό του δράστη.

Σύμφωνα με τους γείτονές του είχε δημιουργήσει αρκετές φορές προβλήματα στο παρελθόν. Αντίθετα, ως προς το θύμα, μιλούν για έναν ήσυχο και ευγενικό άνθρωπο που δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά.

«Τον φρόντιζα εγώ γιατί έχω μαγαζί δίπλα. Του έφερνα φαγητό καφέ, γάλα. Ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν είχε οικονομικά προβλήματα, είχε βγει στη σύνταξη. Πιστεύω πως έκανε κακό γιατί αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έπαιρνε τα φάρμακα του σωστά, στις ώρες του και ούτε καθημερινά. Πήγαινε τακτικά στον γιατρό. Όλοι τον πρόσεχαν ήταν φιλότιμος Τον τελευταίο καιρό ήταν επιθετικός. Ειδικά με τον αδερφό του», ανέφερε γείτονας για τον 59χρονο.