ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άραξος: «Νοσηλεύτηκα πριν 6 μήνες σε ψυχιατρική κλινική», λέει ο 47χρονος μετά την απόπειρα εισβολής

Άραξος: «Νοσηλεύτηκα πριν 6 μήνες σε ψυχιατρική κλινική»
Αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα
Intime News

Απόπειρα εισβολής στην πύλη του στρατοπέδου της 116ΠΜ στον Άραξο - Ο 47χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πριν από έξι μήνες είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δρομοκαΐτειο είχε νοσηλευτεί –κατά δήλωσή του - πριν από έξι μήνες ο 47χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη μετά από απόπειρα εισβολής με το όχημά του στην πύλη του στρατοπέδου της 116ΠΜ στον Άραξο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εμφανίστηκε τα ξημερώματα έξω από το στρατόπεδο και στάθμευσε αρχικά το όχημά του σε απόσταση 300 μέτρων από την κεντρική πύλη. Έγινε αντιληπτός από το σκοπό, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον πείσουν να βγει έξω, ωστόσο, ήταν αδύνατο να συνεννοηθούν μαζί του. Αρχικά μετακίνησε λίγο το όχημα και λίγο πριν τις 5.00 το πρωί προσπάθησε να εισβάλει στο στρατόπεδο, προκαλώντας ζημιές στην πύλη. Αμέσως οι αστυνομικοί όρμησαν κατά πάνω του, παρότι εκείνος κρατούσε στο χέρι μαχαίρι, καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσουν.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα βρέθηκαν τρία μαχαίρια, ένα τσεκούρι και 4.000 ευρώ. Ο 47χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πριν από έξι μήνες είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Τελικά οδηγήθηκε στο Τμήμα, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.